Asociația Culturală Control N: Masterclass cu Dragoș Bucur

Asociația Culturală Control N: Masterclass cu Dragoș Bucur @ str. Transilvaniei, nr. 10
7, 14 și 21 mai, 19.00

Asociația Culturală Control N pregătește pentru luna mai un Masterclass de actorie de film, susținut de actorul Dragoș Bucur. Actoria de film va fi cea de-a patra temă dezbătută in cadrul seriei de Masterclass-uri Control N, care a mai cuprins imagine (invitat Vivi Drăgan Vasile), regie de film (invitat Nae Caranfil) și producție de film (invitată Ada Solomon). Masterclass-ul de actorie de film va avea loc în datele de 7, 14 și 21 mai.

Cel de-al patrulea masterclass Control N este dedicat tuturor celor pasionați sau interesați de actoria de film, de mecanismele și secretele lucrului ca actor pe un platou de filmare. De-a lungul celor trei întalniri, participanții vor putea dezbate pe larg această temă alături de unul dintre cei mai cunoscuți și indrăgiți actori de film din România.

Dragoș Bucur propune participanților diferite topicuri de discuție, care pornesc de la experiența sa în domeniu. Astfel, se va discuta despre actoria de film văzută ca profesie, nu doar ca pasiune. Despre cum poți să ajungi să transformi pasiunea într-un mod de a fi. Despre faptul ca actoria de film poate fi o profesie pentru auto-didacți și este o specializare nouă în școlile de actorie din România. Se va discuta statutul actorului de film în cinematografia autohtonă și în cea de peste hotare, în cinemotografia europeană sau americană. Se vor căuta răspunsuri la întrebări precum: cât de dificil este să practici o astfel de meserie în România? Care ar fi pașii pentru a putea să ajungi să practici actoria de film în alte țări? Care sunt șansele unui actor profesionist să trăiască doar din actorie și care sunt compromisurile cele mai întâlnite în tagma actorilor de film?

Înscrierile se fac pe mail la adresa info@controln.ro, în limita locurilor disponibile.
controlN
facebook.com/controlN

Tags:

Leave a reply (we review all comments)