ShortsUP via New York @ CinemaPRO

ShortsUP via New York @ CinemaPRO
26 si 27 aprilie, 21:00

Eleganta Manhattan-ului, agitatia din Brooklyn, hip hop-ul din Bronx, spectacolele fabuloase de pe Broadway: citim despre ele, le vedem in filme, le trecem pe lista de vacante. Pe 26 si 27 aprilie, editia de primavara ShortsUP evoca spiritul orasului despre care se spun milioane de povesti.

Evenimentul ShortsUP via New York are loc la CinemaPRO din capitala si prezinta o selectie de scurtmetraje premiate ce aduc la viata pulsul metropolei cosmopolite. Filmele din program sunt productii americane recente, dar si pelicule europene care evoca New York-ul. Ghidati de scurtmetraje, spectatorii vor calatori prin cartierele agitate ale New York-ului contemporan, acolo unde fiecare colt ascunde un posibil personaj si orice intalnire banala poate fi pretext pentru aventura.

vezi teaserul video

Cand abandonezi un televizor vechi pe strada, toate amintirile adunate de ecranul prafuit se vor revolta. In Pixeli (Franta, 2011), viata din Big Apple e invadata de nori colorati care risca sa transforme orasul intr-un urias joc video. Bijuteria animata a francezului Patrick Jean a luat premiul cel mare la Annecy Animated Film Festival.

ShortsUP via New York va fi gazduit la CinemaPRO, sambata, 26 aprilie si duminica, 27 aprilie, incepand de la ora 21:00. In ambele zile va rula acelasi program de filme, deci cinefilii bucuresteni pot alege una dintre serile de weekend pentru a vedea programul de filme, conceput de Alexandra Safriuc, Selectionerul de Film al proiectului.

Biletele pentru ShortsUP Via New York costa 25 de lei pe seara si pot fi achizitionate in avans din reteaua MyTicket sau Eventim, sau direct de pe website-ul shortsup

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.