The Amsterdams@ the Tube

The Amsterdams@ the Tube
24 Aprilie, 21:30

The Amsterdams
https://www.facebook.com/theamsterdams
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams

Harlequin_Jack
https://www.facebook.com/harlequin.jack

fb event

Dupa ce a concertat în țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Italia, Ungaria și Cehia și a cântat în deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Handsome Furs și Wolf Parade, The Amsterdams poposesc in The Tube pentru un concert acustic, in care vor canta piesele de pe cel mai nou album, Winds Apart.

Până în prezent, The Amsterdams a lansat un EP si 3 albume de studio. Cel de-al doilea album de studio al lor, Electromagnetica, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut și pentru colaborările cu Wolf Parade și Arcade Fire) și îl are ca invitat pe Dan Boeckner, care cântă la chitară pe piesa “This Burial Ground’s For Two”.
In decembrie 2013 au lansat albumul acustic Winds Apart.

Harlequin_Jack, adica Narcis Axinte – Voce/Chitara, Claudiu Tircovnicu – Tobe, Lazar Enescu – bas, Alex Doppelganger – clape; este un proiect care a derivat din fosta trupa Eloize care a facut parte din noul val de indie-rock romanesc. Harlequin_Jack se pregateste de primul album si are la activ un videoclip lansat la piesa “Investigate” https://www.youtube.com/watch?v=ZIw-q8wkFrM si se pregateste pentru lansarea unui al doilea clip. Piesa “The letter” a intrat recent in playlist-ul Radio Guerrilla – www.soundcloud.com/harlequin_jack/the-letter.

Se practica un melanj de weird-alternative-indie-jazz-electro-balada. Be amazed!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)