Profetia Urbana – banda desenata independenta

Profetia Urbana este o banda desenata independenta care spune o poveste acumulata in mai bine de 3 ani. Este o banda desenata urbana care vorbeste despre societatea apasatoare in care traim si care este separata in 2 lumi, o metafora asupra claselor sociale rasturnate, o oglinda a fenomenelor dar si a oamenilor care sunt in cautare de identitate. Povestea se duce mai departe de atat, strecurandu-se printre cadrele in care se desfasoara actiunea momente introspective ale protagonistului, Schijă – un razboinic si un profet urban, care planeaza des inafara spatiului si timpului si face cunostinta cu o constiinta colectiva care ii ofera adevaratele chei si informatii despre lumea in care traim si nu numai. Este un roman grafic cumva atipic pentru ce s-a publicat in Romania in ultimii ani din pricina alegoriei care il caracterizeaza pe alocuri cat si pentru ca vorbeste despre oameni si framantarea lor actuala.

Cel mai important insa este ca Profetia Urbana nu poate exista fara finantare, proiectul nu are nici un ban de tipar. Aici intervine ajutorul publicului. Profetia urbana este urcata pe o platforma romaneasca de crowdfunding, unde dupa un calcul pe minim si cotatii de pret ale tipgrafiilor din Bucuresti, s-a ajuns la suma prezenta, care include tiparirea, comisionul platformei, banii de transport pentru livrarea romanului inafara Bucurestiului precum si cheltuielile de promotionale oferite sustinatorilor (postere, cartoline etc)

Profetia Urbana are nevoie de ajutorul vostru pentru a fi publicata! Sustineti proiectul (are o gama larga de donatii de la minimul care ofera albumul PDF pana la sume mai mari unde puteti deveni chiar voi personaje in album si evident, primiti o copie cu dedicatie speciala) chiar aici: http://www.we-are-here.ro/p/profetia-urbana

Leave a reply (we review all comments)