Ultima somație! @ GaleriaIX

Ultima somație! @ GaleriaIX
17 aprilie, 19:30

Ultima somație!

După 3 săptămâni de occupy galeria, ne luăm bannerele-n spate și începem marșul prin țară.

Joi, de la 19.30, ne vedem la petrecerea de închidere cu Karpov not Kasparov. Cântăm, dansăm și ne bucurăm că ne-a ieșit ceva frumos.
Pregătim și un colț de declaratii, unde ii citam pe artiști și fotografi să-și dea cu subsemnatul într-un colaj video, in care vrem să adunăm cât mai multe perspective asupra protestului prin artă, care a caracterizat “Toamna Românească“.

fb event

Am despicat protestul în patru la un maraton de dezbateri, ne-am reactivat spiritul artistic la ateliere de pictură, am cunoscut oameni implicați si ne-am făcut planuri de colaborare pentru noi proiecte civice.

Ne așteaptă drumuri către Cluj, Iași, Timisoara, Constanta si Roșia Montană, la Fân Fest. Cu sprijinul comunităților locale vom extinde colecția cu noi poze, bannere si obiecte de protest, până când vom obține o documentare cât mai complexă a protestelor din 2013.

Le mulțumim pentru sprijin si îi somăm la petrecerea de final pe toți cei care au călcat pragul galeriei sau bordurile străzilor, pe invitații de la dezbateri, pe artiști, fotografi și pe toți cei care au susținut nu doar inițiativa noastră ci mai ales mișcările de protest din toamna anului trecut.

Rosia Montană e doar începutul. Strada e a noastră!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)