God is an Astronaut @ Club Fabrica

God is an Astronaut @ Club Fabrica
12 aprilie, 22:00

SABOTAGE este o noua platforma de evenimente dedicata muzicii alternative. Fara a merge la extreme, SABOTAGE isi propune sa devina o “punte de legatura” intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, dar si un punct de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. Distantandu-se de muzica pop si distingandu-se prin sunete distorsionate si versuri cu mesaj si atitudine, SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

Primul eveniment confirmat sub platforma Sabotage ii va aduce la Bucuresti pe membrii trupei irlandeze God is an Astronaut, cunoscuta drept una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume. Concertul va avea loc pe data de 12 aprilie, in clubul Fabrica din Bucuresti.
God is an Astronaut a fost infiintata de fratii Kinsella, Niels (bas) si Torsten (chitara), acum 12 ani, in prezent cei doi avandu-i alaturi pe Jamie Dean (clape/sintetizatoare), Lloyd Hanney (tobe) (Stephen Whelan in turnee) si Gazz Carr (chitara). Irlandezii au debutat in anul 2002, lansand albumul The End of the Beginning sub propriul label “Revive Records”, decizie ce le-a permis sa detina integral controlul creativ asupra materialului discografic.

Show-ul God is An Astronaut va fi deschis de Litera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock, aparut în 2013, odata cu albumul “Litera 1“. In muzica trupei, cei doi membri – Zareh Arachelian si Alex Dragomir – prezinta o calatorie muzical-artistica ce are drept scop explorarea 1-lui, a principiului suprem, prin care toate apar si dispar in cerc: “Litera 1 este un semn si un sens universal”.

Bilete:
pre-sale:35 lei pe MyTicket.ro
at the door: 40 lei
fb event

2 thoughts on “God is an Astronaut @ Club Fabrica”

  1. Pingback: concurs feeder: câștigători | Feeder

  2. Pingback: concurs feeder Origami Sound & GIAA | Feeder

Leave a reply (we review all comments)