We Singing Colors lansare primul album “Made of wool, made of heavy metal” @ Energiea

We Singing Colors lansare primul album “Made of wool, made of heavy metal” @ Energiea
10 aprilie, 21:00

Pe 10 aprilie, la Energiea, de la ora 21, lansam primul nostru album, “Made of wool, made of heavy metal”. Am ales lucrurile bune care ni s-au intamplat in astia 3 ani, plus multe piese noi, iar acum vrem sa le cantam impreuna.

Avem si 3 invitati speciali: VJ Caterina Medicina, care se va ocupa de luminile si culorile show-ului, Platonic Scale ne va introduce in starea care trebuie pentru concert, iar nu in ultimul rand, Andrei Fantana (Robin & The Backstabbers), pata de sexy si culoare a serii 🙂

Intrarea este libera.

fb event

Pornit initial ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams), in 2010, We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum sunt 3: Andrei Hategan la voce si chitara, Roxana Niculae la voce, clapa si alte jucarii, si Vlad Ionescu la tobe.

Suntem la imbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive si muzica bazata mult pe armoniile vocale. Cel mai scump instrument muzical ramane totusi sufletul, care sta la baza tuturor pieselor noastre.

Exploram si experimentam tinuturi muzicale diverse, ne scriem propriile povesti si speram ca lumea sa intre in ele. De la instrumentele folosite (chitara, clapa, dar si mini-instrumente ca triola, oua, chimes) pana la locurile in care am sustinut concertele. Cluburi, cafenele, festivaluri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Targu-Mures, Cluj, Chisinau, dar si locuri mai putin obisnuite: pe acoperisuri, in parcuri, in taxi.

1 thought on “We Singing Colors lansare primul album “Made of wool, made of heavy metal” @ Energiea”

  1. Pingback: Feeder Insider w/ We Singing Colors – Made of Wool, Made of Heavy Metal | Feeder

Leave a reply (we review all comments)