Obiectiv despică fotografia în patru

Organizaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte anunţă începerea celei de-a doua ediţii a proiectului Obiectiv, un proiect cu o structură unică, realizat din pasiune pentru fotografie şi grijă pentru omul din spatele aparatului. Obiectiv este o şcoală de fotografie ce pune accentul pe latura pragmatică a acestui domeniu şi pe încurajarea tinerilor fotografi să investească în pasiunea lor pentru a deveni profesioniştii de mâine.
În perioada 28 aprilie-7 mai, 20 de participanţi, studenţi şi masteranzi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani și cu un nivel mediu de cunoştinţe în domeniul fotografic, se vor afla faţă în faţă cu fotografi români de succes, cu poveştile, experienţa şi cunoştinţele lor, într-un cadru prietenos, sala expozițională a magazinului F64.
Cei 16 invitați prezenţi în cadrul proiectului activează în diferite ramuri ale fotografiei, oferind participanților o imagine de ansamblu. Aceștia vor mai avea de realizat o serie de fotografii pe baza unei teme stabilite de invitatul nostru Alex Gâlmeanu, iar cele mai reuşite cadre vor fi premiate.
La finalul proiectului va avea loc şi o expoziţie cu cele mai bune fotografii jurizate de invitații noștrii, într-un loc plin de culoare, la Acuarela.
Pe lângă trainingurile clasice, vor fi abordate și teme precum promovarea, construirea unui brand personal, creativitate în domeniu sau documentarea pentru articole de presă. În plus, anul acesta participanţii vor lua parte la un workshop de realizare portrete .
Aplică până pe data de 23 aprilie 2014 aici.

Obiectiv este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development , parte a organizaţiei Voluntari pentru Idei și Proiecte România.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.