Pinholes, Lansare de clip “Poza” @ Control

  • by

Pinholes, Lansare de clip “Poza” @ Control
8 aprilie, 21:00

Vladimir Ivanov – chitară ritmică, voce
Vlad Vârtosu – chitară, voce
Alex Neagu – tobe
Sergiu Ivanov – bas electric
”Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce insoţesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate. Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/incăpăţânat zgomotul unei zone decolorate, amuţite de absenţa liderilor si a voinţei, gata să testeze limitele inguste ale lungului drum spre vârf. Purtăm aceeaşi zmei, aceeaşi obsesie că muzica merită efort si respect iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument musical, fascinează si colorează agresiv orizontul. Putem lăsa ceva ȋn urmă celor ce vor să descopere.”
Un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Inceput ȋn urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex ȋn universal pinholes ȋn luna lui Mai 2013.
Istoria a mers repede – selectaţi ȋn cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor ȋn evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” in Metalhead Awards 2013.

Avem un loc /Poza /Dialog
Facebook/Youtube/Soundcloud
fb event

Leave a reply (we review all comments)