Davide Squillace @ Studio Martin

Davide Squillace @ Studio Martin
5 aprilie, 23:00

Pe 5 aprilie 2014, rezidentul Circoloco, Davide Squillace, va fi prezent în Studio Martin pentru a ne preda lectia – “do what you love and make no compromises.”
Până atunci, feeder insider pregătește un interviu cu artistul italian, pe care îl veți putea citi cel mai probabil mâine. De mentionat este proiectul sau inovator “This and That Lab“, o fuziune unica ce combina muzica, arta si cultura si folosit ca o platforma pe care Davide si alti artisti pot dezvolta alte proiecte creative legate de muzica, arta vizuala, design si moda.

DAVIDE SQUILACE
facebook
soundcloud

PAGAL
facebook
soundcloud

RGB Division
mixcloud

Născut în Siena si crescut in Napoli, intr-o “fuga” la Londra, Davide descopera muzica electronica. Asimileaza sound-ul scenei muzicale britanice si revine in Napoli plin de entuziasm si energie, perfect constient ca aceasta “chemare” ii va “acapara” viata.
Productiile sale muzicale au bifat label-uri precum Ovum, Sci+Tec, Resopal Schallware, Supernature, CMYK, Adagio, Viva, Nervous, Saved, Shake, Rillis si lista poate continua…
Davide a pus bazele label-urilor Sketch, Minisketch, Vir, 500, Titbit si Hideout de care se ocupa si in prezent.
Pe Davide nu-l prinzi usor la discutii. Daca nu are un avion pe care trebuie sa-l prinda, se grabeste spre studio. Daca nu este luat la zor de catre stage manager pentru a intra pe scena, este in intalniri unde discuta si face planuri ce tin de label-uri.
Fie ca vorbim despre Circoloco, Womb, Berghain, D.Edge sau orice alt loc unde pune muzica, Davide isi pune intotdeauna “semnatura” pe seturile sale.

Warm–upul va fi asigurat de Stefan si PAGAL.

Intrare: 20 lei all night long

Pentru REZERVĂRI sunați la:

☏ +40 733 MARTIN

fb event

Tags:

1 thought on “Davide Squillace @ Studio Martin”

  1. Pingback: 5 top parties at OFF Sónar 2019 • Feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)