Christopher Rau, Moira, thejointventures, Alexandru Jijian @ Club Eden

  • by


Christopher Rau, Moira, thejointventures, Alexandru Jijian @ Club Eden
29 martie, 22:30

Christopher Rau și-a început cariera de DJ și producător în 2000 ca o urmare naturală a atracției față de cultura hip hop 90istă. În 2008 face primii pași în 4 pe 4 și începe să producă house, iar la scurt timp intră în ambițioasa gașcă de la Smallville Records, legendarul record shop și label hamburghez inițiat de Julius Steinhoff și Just von Ahlefeld (Small People) și Peter Kersten (Lawrence), a cărui comunitate efervescentă de artiști devotați cuprinde personaje ca Move D și Benjamin Brunn (Derivè), STL, Helena Hauff, Jacques Bon (Smallville Paris), Tilman Tausendfreund (Derivè), Melchior & Pronsato, iar lista continuă. Lansează propriul label “Derivè” alături de prietenii Bjornski și Max în 2009, dar continuă simultan colaborarea și release-urile la labeluri ca Pampa, Thema, Aim, Ethereal Sound, Dial, JunkYard Connections și multe altele, precum și mult aclamatele LP-uri “Asper Clouds” în 2010 și “Two” în 2012 la Smallville.


thejointventures
sunt un conglomerat dinamic cu o notorietate emergentă din mișcarea care s-ar putea numi noul val de sunet din Cluj. TJV au împărțit pupitrul cu nume ca Vakula, Tale of Us, Arnaldo, Dubbyman, Denis Kahn, Ernie, Paul Effort, Vlad Caia și alte talente locale.

Alexandru Jijian are o istorie extinsă în relația cu sunetul și o orientare puternic tehnoidă. Ca mărturii stau muzicaelectronică(punct)ro/blogul și seturile din serile cu nume ca Jeff Mills, Kyle Hall, Miss Kittin, Chris Liebing, Lawrence, Nina Kravitz, Marcellus Pitman, Apparat, John Hackle și lista continuă.

Moira are un stil visceral de deep și incisiv în beat în care jonglează cu disonanțe complementare în căutarea unui nou spațiu în sunet.

fb event.

Leave a reply (we review all comments)