THE FRESH – AKUA NARU, DJ Sauce, Ufe, Tru L

  • by

THE FRESH – AKUA NARU, DJ Sauce, Ufe, Tru L @ Atelierul de Producție

28 martie, 22:00

www.facebook.com/akuanaru
www.akuanaru.com

Akua Naru şi trupa ei Digflo sosesc pe 28 Martie la București pentru o noapte de spectacol ritmat, o îmbinare sincronică a sunetului și poeziei prin soul și hip-hop sub egida The Fresh.

Concertul va avea loc la Atelierul de Producție, iar în lineup-ul serii se alătură tocmai din Târgu Mureș, DJ Sauce şi autohtonii Ufe si Tru L care vor completa spectacolul liric al lui Naru.

Pe Akua Naru scena o expune în cea mai naturală ipostază muzicală în care poate oferi publicului darurile sale poetic ritmate, apreciate și dincolo de granița hip-hop-ului, amplificate în spectacolul live. Însoțită de trupa ei, DIGFLO, un ansamblu de șase instrumentiști ce include tobe, clape, saxofon/flaut, bas, chitară și turntable. Akua Naru și-a câștigat reputația datorită talentului nativ de a captiva publicul, antrenând mulțimile și inspirând mulți artiști la rândul ei, spulberând astfel miturile cu privire la imaginea femeilor din hip-hop.

Biletele se găsesc doar la intrare, în seara evenimentului, la prețul de 30 de lei. Evenimentul va începe la ora 22:00, iar guestlist-ul este valabil până la ora 01:00.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)