Primăvară belalie… Cântece de-nmugurit cu MARIA RĂDUCANU @ Madame Pogany

Primăvară belalie… Cântece de-nmugurit cu MARIA RĂDUCANU @ Madame Pogany
26 martie, 20:30

Miercuri 26 martie, Madame Pogany vă invită la o serată linistită de început timid de primavară alături de Maria Răducanu, un performance live inedit potențat de acorduri de blues, jazz, fado sau cântece din folclorul românesc reinterpretate și prezența carismatică a artistei.

Maria Răducanu Official Facebook page

fb event
Intrare: 30 lei.

Având una dintre cele mai speciale voci din lume, Maria Răducanu combină bocetele româneşti cu fado-ul portughez, cu blues-ul şi cu improvizaţia, pentru a da viaţă unei muzici pure` (Tzadik, John Zorn).

Discografia Mariei Raducanu cuprinde opt albume sub nume propriu – Pe vale (La Strada Music, 2002), Colinde (La Strada Music, 2002), La tarara (Arbore Verde, 2005), Troika (Arbore Verde, 2005), Cântece din răsărit / Chants du Levant (Institut Français de Bucarest, 2005), etc – si doua la care participa ca invitata. Dintre artistii romani, Maria se numara printre putinii care au fost invitati sa colaboreze cu case de productie din SUA, unde Maria a inregistrat alaturi de chitaristul suedez Krister Jonsson.

Maria Raducanu a aparut pe scena alaturi de personaje remarcabile ale jazz-ului din Romania: Johnny Răducanu, Vlaicu Golcea, Mihai Iordache, Puiu Pascu, Sorin Terinte, Mircea Tiberian sau Eugen Nichiteanu doar ca sa enumeram cativa, cat si de personalitati ale jazzului occidental, printre care amintim Maurice de Martin, Jan Roder si Michael Griener, americanii Chris Dahlgren, Ben Abarbanel-Wolff si Travis DiRuzza, francezii Siegfried Kessler & Malo Vallois, germanul Niko Meinhold si suedezul Krister Jonsson.

Rezervarile se fac la tel. 0735 091 532 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany
Strada Banu Antonache 40-44 (Piata Floreasca), Sector 1, Bucuresti

Leave a reply (we review all comments)