Him_self_Her, Charlie Boy @ Studio Martin

Him_self_Her, Charlie Boy @ Studio Martin

22 martie, 23:00

HIM_SELF_HER
https://www.facebook.com/HimSelfHer
https://soundcloud.com/him_self_her

CHARLIE BOY
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking
https://soundcloud.com/charlie-boy-official

Se spune ca unde-s doi puterea creste. Se aplica in cazul celor doi artisti, Claire & Leon, care formeaza un duo foarte dinamic, dar si in alaturarea a doua jumatati ce “joaca” pe un front comun – Studio Martin si prietenii de la Good Life.

Him_self_Her provin din Leicester, UK. Alaturarea isteata a celor doi artisti s-a petrecut dupa ani indelungati in care cei doi artisti si-au finisat talentul pe cont propriu, activand in scena clubbing locala. Denumirea lor este una nu intamplator aleasa. Ea sugereaza ca desi ei formeaza un duo, sinele individual al fiecaruia isi aduce aportul in muzica lor.

Desi duo-ul face o “infuzie” ce atinge toate genurile underground house, de la deep grooves la driving tech, pana la disco presarat cu techno, nu se abate de la vocal house-ul indraznet, fie ca el se regaseste in piese actuale aflate si in playlistul altor artisti, fie in productii proprii.

Afirmarea a venit in 2012, odata cu release-ul “Gone too long” la Cream Couture, release ce s-a aflat timp de 11 saptamani pe pozitia intai in topul Beatport New Disco si care alte 7 luni a ramas prezent in top 10.

Sustinerea nu a intarziat sa apara! Piesa a fost desemnata “Essential New Tune” in show-ul lui Pete Tong, iar Jamie Jones a “aruncat-o” in setul sau de inchidere de la DC10. Piesa a fost rapid preluata de Damian Lazarus, introducand astfel duo-ul in familia Crosstown Rebels. In tot acest timp, munca in studio i-a tinut ocupati, rezultand release-uri pentru Eskimo, Love Matters, Runnin’ Wild, Love Not Money si Circle Records, toate acestea ajungand pe pozitiile diferitelor topuri Beatport si dobandind sprijin din partea unor artisti ca Pete Tong, Hot Since 82, Solomun, H.O.S.H., Lee Foos, Jamie Jones si Sandy Rivera.

Ca o mica concluzie: pentru prima data in Romania, Him_self_Her. Adica, “house music with feeling”.

Pe Charlie Boy, “iepurele” scenei locale, l-ati putut surprinde mai prin toate locatiile bucurestene si nu numai. Il iubim pentru spiritul sau flexibil si apropierea pe care o pastreaza fata de publicul sau, dar si pentru ca mai nou, este GOLAN. 🙂
In noaptea de 22 martie, “topaim” alaturi de el si ii uram LA MULTI ANI! Iepurele schimba prefixul!

Mai multe detalii:

Entrance: 20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
+40 733 MARTIN

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.