The Crib & Monocord Events: Charles Ramirez, Luca M & JUST2, Crossplayers, Oreste Din Poveste @ Studio Martin

The Crib & Monocord Events: Charles Ramirez, Luca M & JUST2, Crossplayers, Oreste Din Poveste @ Studio Martin

21 martie, 23:00


Charles Ramirez

Rezident intr-unul dintre cele mai faimoase cluburi din nordul Spaniei, prezent pentru prima oara in Romania, Charles Ramirez s-a remarcat odata cu piesa “Insane” ce a facut inconjurul lumii atingand primele locuri in top-urile internationale (Locul 7 pe Beatport si 10 pe Resident Advisor in luna Septembrie a anului 2012). Piesa a fost inclusa in spot-ul de promovare al celor de la Vagabundos “Luciano’s Vagabundos @ Estació de França, Barcelona”.

soundcloud
facebook

Luca M & JUST2

Luca M, unul dintre cei mai prolifici producatori romani si unul dintre cei mai apreciati DJs din Romania, Luca M pune exact aceeasi pasiune in emisiunea de la VibeFM asa cum se intampla si in pupitrul cluburilor din toata Europa.Tech House in cel mai pur sens! “Cand vezi oamenii ca se distreaza in club pe muzica ta, inseamna ca ti-ai atins scopul: acela de a face oamenii fericiti. E cel mai frumos sentiment si ma face mai puternic si mai ambitios in a gasi cai pentru a evolua in productie si DJing”

soundcloud
facebook

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania. Reusind sa semneze cu unele dintre cele mai mari case de discuri, in spatele carora stau artisti consacrati, cum ar fi Toolroom Records (Mark Knight), Stereo Productions (Dj Chus), Pura Music (Hector Couto), Kittball Records (Tube&Berger), Sphera Records (Siwell), Bla Bla (Daniel Sanchez) sau Intacto Records/Area Remote (2000 & One), piesele lor fac parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn si multe alte nume legendare.

soundcloud
facebook

Crossplayers
soundcloud
facebook

Oreste Din Poveste
facebook
mixcloud


The Crib

Webpage: http://www.thecribparties.com/
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/thecribparties
Facebook: http://www.facebook.com/thecribparties
Twitter: http://www.twitter.com/thecribparties

Monocord
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/monocord
Facebook: http://www.facebook.com/monocord

Intrare 20 RON < 00:00 > 30 RON
Guestlist valabil pana la ora 00:00
Pentru REZERVĂRI sunați la: +40 733 MARTIN
Accesul persoanelor sub 18 ani STRICT INTERZIS!

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)