Lansare THE CAN @ Colectiv

  • by

Lansare THE CAN @ Colectiv

21 martie, 21:00


Pe 21 Martie se lansează The CAN (The Collective Art Neighbourhood) în Club Colectiv cu Poetrip, Tomma Alistar, Dan Basu, Nerub și Călin.

The CAN e un spațiu neconvențional în care vor locui, lucra și expune artiști veniți în rezidență, din tot felul de domenii: pictură, teatru, film și vor colabora cu artiști locali încercând să creeze un alt fel de hub cultural în București.

www.facebook.com/thecanbucharest

Din zona sonoră susțin grupul muzical Poetrip, revelația Tomma Alistar, Dan Basu, Nerub și Calin.

Despre Poetrip s-a zis că fac ”muzică proastă”, că sunt ”cea mai psihopată trupă… care sună cel mai psihopat!”, ”supersonic electronic” și ”oltenii care au vandalizat muzica și poezia”. Marfă!

Pe Tomma Alistar l-ați văzut lansat la Colectiv acum câteva luni. Din toată tundra muzicii electronice care s-a cocoțat peste toate genurile, sub-genurile și influențele posibile, Tomma Alistar este o îndrăzneală total dansabilă. Acum: DJ set. Cu excitare vizuală.

Dan Basu se mobilizează printre biți și bituri, prezent cu mișcare ritmică și eclectic ca de obicei, traversând zeci de ani de evoluție modernă, la warm-up.

Nerub deschide seara și înșiră la uscat comorile pe care le strânge în restul timpului până curge aur curat pe mixer. Vine cu tolba de galactic future george jetson space travel beats și de mad rugged ghetto bankrobber hip-hop.

Călin – există un început undeva prin AGFAuri, ORWOuri optzeciste înregistrate strat peste strat, continuat în piruete de casete sau “digitale” la o petrecere adolescentină, studențească, post-studențească, prelungindu-se în calendarul cotidian de nopți de sunet. Sfârșitul este imprevizibil, după ce ne tăvălesc Poetrip și Tomma Alistar.

Un eveniment susținut de Colectiv.

Acces liber.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.