Spring & Joy – Charlie Boy, High Jet și OK CORRAL @ Kristal

Spring & Joy – Charlie Boy, High Jet și OK CORRAL @ Kristal Glam Club
15 Martie, 2014


Charlie Boy
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking
https://soundcloud.com/charlie-boy-official

High Jet
https://www.facebook.com/dahighjet
https://soundcloud.com/highjet

OK CORRAL
https://www.facebook.com/okcorralro
http://www.okcorral.ro
https://soundcloud.com/okcorral

INTRARE 20 LEI << 00:00 >> 30 LEI
GUESTLIST VALABIL PANA LA ORA 1
REZERVARI MESE: 0722 795 184

Charlie Boy apare cu o figură nouă din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, puțin techno, ceva disco dar în aceeași notă jucăușă care l-a caracterizat de la prima urcare în spatele pupitrului. Spiritul său flexibil și apropierea pe care o păstrează față de publicul său îl disting dintre DJii entertaineri pentru că nu se pierde în exerciții sau ambiții personale, ci își prezintă mereu temele atent făcute și adaptate dancefloor-ului. După ani de zile în care a pătruns în reggae, dub, hip hop, glich, dubstep, funk, soul, breaks, house, electronica, Charlie s-a păstrat lipit de orice frecvență pe care se poate dansa.

OK Corral este duo-ul format din Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu, ambii fiind DJs de peste 10 ani.
Carierele solo ale lui Vania si Thornado, aka Tiberiu si Bogdan, au fost fuzionate in proiectul de succes OK CORRAL la sfarsitul anului 2007. Iubirea lor pentru muzica i-a condus prin mai multe stiluri muzicale, o imbinare eclectica de sunete si o atmosfera vesela transmisa publicului. Influentele funk, disco si house se transforma cu fiecare gig al celor doi.

High Jet s-a fondat in anul 2009, reprezentand duo-ul Eusebio si Waar, in underground-ul Bucurestean. Dupa 3 single-uri (‘New Kox On The Block’, ‘Circus Part 1’ si ‘Wake Up And Smell The Coffin’, mai multe piese alaturi de Deliric1, Nwanda & Doc (Facem Records), remixuri pentru artisti precum Live Action Fezz, Claude Von Stroke, Tunng si ROA, primul EP intitulat ‘THE MOVIE’ este gata de a fi lansat la Dark Clover Records.

fb event: link

Tags:

Leave a reply (we review all comments)