Jody Wisternoff, Alex & Mircea Babescu @ Studio Martin

Jody Wisternoff, Alex & Mircea Babescu @ Studio Martin

15 martie, 23:00

JODY WISTERNOFF

http://jodywisternoff.com/
https://www.facebook.com/jodywisternoff?fref=ts
https://soundcloud.com/jodywisternoff

ALEX & MIRCEA BABESCU

https://www.facebook.com/AlexandMirceaBabescu
https://soundcloud.com/we-love-progressive

Entrance: 20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00
Pentru REZERVĂRI sunați la:
+40 733 MARTIN

Jody Wisternoff și-a câștigat notorietatea prin faptul că a fost pentru o perioadă lungă de timp jumătatea duo-ului britanic de progressive house – “Way Out West “, dar și în calitate de producător de muzică dance și electro house, ce a marcat hardcore-ul de la începutul anilor ’90.

Pentru că ne-a cucerit prin muzica sa de fiecare dată când a fost invitat la un party în România, pe 15 martie Jody este invitat si la Studio Martin, așa că pregătiți-vă să danțuiți până dimineața.

Way Out West s-a format in 1993, când mințile sclipitoare ale celor doi producători, Jody Wisternoff și Nick Warren, au făcut front comun, parteneriat ce a dat naștere de-a lungul anilor unui șir de release-uri și live set-uriuimitoare.

Jody l-a cunoscut pe cel care avea să-i fie partener de studio – Nick Warren, într-un magazin de discuri din Bristol, moment care a dat nastere celebrului proiect “Way Out West”. Fuzionând sunetele dub specifice acelei perioade în Bristol cu beat-uri de club, cei doi au ajuns pe culmile succesului undeva pe la mijlocul anilor ’90 cu piese precum “The Gift” sau “Ajare”. În aceeași perioadă, Jody a fost DJ rezident al seriei “Temptation” – celebrele party-uri de techno desfășurate în fiecare vineri într-un club local numit Lakota.

În 1997 Jody își lansează primul album, intitulat “The Silver Planet Collection Volume 1”, urmat de “Way Out There – A Progressive DJ Mix” în 2001.

Tot în 2001, după o pauză îndelungata, Jody a dat încă o dată lovitura lansând oficial sub tutela prestigiosului label Anjunadeep EP-ul Vintage.

Cu toate acestea, el a încercat să își țină fanii la curent cu activitatea sa din studio si a continuat să publice cel puțin unul sau două mixuri pe lună, inclusiv pe Soundcloud. Unele dintre ele sunt episoade din seria show-ului sau “Intensified” difuzat de Frisky Radio.

De warm up se vor ocupa Alex și Mircea Babescu.

Ei bine, avem toate motivele ca sâmbătă 15 martie să semnăm din nou condica de prezență la Studio Martin pentru a-l vedea pe Jody, dar și pe cei doi componenți ai We Love Progressive – Alex și Mircea Babescu!

Intensify the feeling!

fb event

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.