C.T.C., COELY, DJ UNDOO @ Colectiv

  • by

C.T.C. | COELY | DJ UNDOO @ Colectiv
14 martie

Pe 14 martie aducem în prim-plan o nouă revelație din zona female rap, mai exact Coely, din Belgia. Fără introduceri prea lungi, seara e alcătuită și din prezențele lui DJ UNDOO și CTC!!

CTC – sau, pe lung, DOC, Deliric 1 și Vlad Dobrescu, formula actuală pe scenă drept Controlul Tehnic de Calitate. Trupa, înființată la sfârșitul anului 1999, a pus bazele label-ului de hip-hop Facem Records, care a creat cadrul perfect de evoluție atât pentru formula CTC, cât și pentru albume solo, mixtape-uri și alte colaborări. Prezenți la majoritatea happening-urilor de anvergură din țară, băieții promovează în principal stilul care i-a consacrat încă din 2005: ”non-conformist, cu o puternică tentă revoluționară anti-sistem”.

Șiii premiul întâi pentru Breakthrough Artist la Red Bull Elektropedia 2013 merge spreee:Coely! Și alte nominalizări, cum ar fi Best Live Act sau Best Album. Din Belgia citire, Coely e una din noile revelații al cărei loc este pe scenă – acolo unde cântă un female rap energic și plin de carismă. Iar apoi, ce au în comun Kanye West, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Nas, Jessie Ware, De La Soul? Faptul că au avut-o pe autoarea My Tomorrow în deschidere, aka micuța Coely, care apare pe scena Colectiv.

Ca să fie treaba treabă, Dj Undoo amestecă ingredientele care trebuie la platane, nimeni altcineva decât un adevărat veteran care garnisește seara noastră de blasting hip-hop.

Presale & door: 30

Tags:

Leave a reply (we review all comments)