RBMA Bass Camp – Rodion G.A., Adda Kaleh, Minus, Arme @ The Ark

RBMA Bass Camp – Rodion G.A., Adda Kaleh, Minus, Arme @ The Ark
13 martie, 18:00

Rodion G.A. – Joi, 13 martie 2014, ora 18:00 @ The Ark București, își va prezenta muzica, tehnica și inovațiile care au stat la baza unui sound redescoperit dupa zeci de ani. Înscrieri: aici.

Seară de experimente și performance-uri susținute de artiști locali – Joi, 13 martie 2014, ora 22:00 @ The Ark

RODION G.A.

Rodion a facut lucruri incredibile si de negandit pentru generatia de astazi, rasfatata de tone de programe software si sintetizatoare plug-in pentru productie. Piesele sint compuse si inregistrate cu doua tape-recordere folosind tehnici si solutii originale de multi-track recording pentru a obtine efecte originale.

Acest sound nu a avut ecou in epoca in care a apaurt din cauza blocajului cultural impus de cenzura comunista. Odata cu aparitia materialului discografic ce contine inregistrarile de atunci, publicatiile de specialitate din toata lumea au adus un omagiu spiritului vizionar si radical al lui Rodion G.A.
https://soundcloud.com/strut/rodion-g-a-cantec-fulger-the-lost-tapes

ADDA KALEH live

Adda Kaleh este o explozie de pop electronic deconstruit in forta de o artista care a preferat sistematic abordarea DYI celei traditionale productiei. Alexandra reuseste sa faca atat boxele cat si spiritul sa vibreze, cu versurile si vocea ei alien like, descoperind o alta persona decat cea cunoscuta publicului pentru performance-urile in care socialul se intalneste cu politicul, iar arta monumentala si clasicizanta cu ironia, auto-ironia si cultura urbana.
https://www.facebook.com/adakaleh.with.beard
http://boilerroom.tv/recording/ada-kaleh-live-in-the-boiler-room/

MINUS live

In toate stilurile prin care trece, de la IDM, 8-Bit, dub psihedelic si hip-hop instrumental sau skwee, Minus combina meticulozitatea si atentia la detalii a unui informatician cu un simt bine dezvoltat pentru tot ce este experiment si joaca. Cand nu face aplicatii futuriste pentru device-uri digitale contemporane, Daniel lucreaza la piesele sale cautand sistematic echilibrul perfect intre inovatie si distractie, incorporand influente dintre cele mai diverse, de la glitch la rifuri funk, si sample eurodance care navigheaza prin curenti incarcati de basi grei.
https://www.facebook.com/minusro
http://www.rbmaradio.com/search/shows/minus

ARME live

Cel mai de succes proiect Origami Sound și singurul live-performance based – duo-ul bucureștean ARME – îi are ca membri pe Arapaima – Robert și pe EMPT – Bogdan. Probabil cea mai pertinentă și relevantă colaborare dintre doi artiști Origami Sound, ARME se bazează pe prietenie și gusturi comune în tot ce înseamnă muzică excepțională de club la nivel internațional. Influențele lor vin atât din techno și house cât și din cele mai exclusive nișe de muzică electronică, printre care Jersey club, Bmore, vogue house sau grime.
https://www.facebook.com/arme.live
https://soundcloud.com/origamisound/sets/arme-arme

VISUALS: DREAMREC

INTRARE LIBERA

Pe locuri, fiți gata… bass!
Joi seara, ușile RBMA Bass Camp se deschid tuturor la The Ark pentru un meniu complet de frecvențe locale actuale sau deja legendare. Doi absolvenți români ai RBMA, un reprezentant al vibe-ului actual care se bucură deja de recunoaștere internațională, și un veteran de talia lui Rodion G.A. vor inaugura cele trei zile de distracție aplicată, sesiuni de studio, conferințe și performance-uri live, care aduc la București atmosfera celui mai important workshop muzical contemporan, RBMA.
Bass Camp e despre scena locală, așa că pregătiți-vă să vă faceți încălzirea pe frecvențe locale!

Detalii despre lista completa a participantilor la cele trei zile de sesiuni de conferinte si workshop-uri din studiouri, artistii si producatorii romani care vor performa in ziua deschiderii RBMA Bass Camp, numele artistilor invitati sa tina prelegeri precum si locatiile unde se vor desfasura evenimentele vor fi anuntate in curand pe rbma, so stay tuned!

© Ilustratie: Andrei Argaetic

Leave a reply (we review all comments)