Grimus lanseaza noul album “Emergence” @ Colectiv

Grimus lanseaza noul album “Emergence” @ Colectiv
13 martie, 21:00

Grimus lanseaza cel de-al treilea album din cariera printr-un concert in club Colectiv din Bucuresti, pe 13 martie. Emergence, noul material al trupei clujene, vine dupa Egretta, album lansat la sfarsitul lui 2011, iar despre titlul ales, Vali Rauca, compozitorul formatiei, spune: “Emotiile, visele, presimtirile, nu pot fi explicate prin legaturi si afinitati chimice.

Cautam un sens in detalii, dar sensul e mai mult decat suma cautarilor noastre, e deasupra valorilor statistice. Muzica e mai mult decat instrumente si voci, decibeli si unde sonore, e continua si eterna ca si timpul, iar primul ei acord a fost The Big Bang. Deci timpul poate fi in acest caz factorul de emergenta.

La fel cum timpul este factor de emergenta si pentru o trupa”.

Emergence este produs de Music in Space, albumul fiind inregistrat si mixat de acelasi Adam Whittaker (producatorul englez cu care trupa a lucrat si la primele sale doua materiale, Panikon si Egretta) si masterizat de Tom Waltz.

De pe noul material, Grimus a lansat deja doua piese: Priveste-ma (singura piesa in limba romana de pe albumul Emergence) si High (melodie pentru care au filmat si un videoclip, avand-o in rolul principal pe Laura Cosoi). Pentru a marca evenimentul de lansare a albumului, din club Colectiv, trupa a pregatit o surpriza pentru fanii sai, urmand sa prezinte si videoclipul celui de-al treilea single de pe noul album, The Hell I’m In.
Pentru evenimentul de pe 13 martie, clujenii vor avea si invitati speciali, asa ca promit o seara cu multa muzica buna, spectacolul deschizandu-se cu recitalul trupei The Noise.
Concertul Grimus din 13 martie, la club Colectiv, este organizat de METALHEAD si BestMusic Live Concerts.

Biletele sunt disponibile la pretul de 25 de lei in pre-sale si 35 de lei la intrarea in club si pot fi gasite pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro , dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si din oficiile Postei Romane.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.