Desenarium @ Imbold, Galeria

Desenarium @ Imbold, Galeria

Joi, 13 martie, orele 20:00

Prima expoziție Paula Rusu și Ioana Șopov, două expoziții personale într-o singură expoziție.

Vernisajul va susține traseul ghiduș al ilustrațiilor Rusu și Șopov cu un ART BATTLE: Live drawing versus Live music, onorat de Ioana Șopov și MINUS.

După 22:00, That Couch Funk Collective via Nicecream.fm vin să încheie vernisajul cu o selecție atent curatoriată de melodii cool cu influențe funk.

Intrarea este liberă.

Expoziția DESENARIUM va fi deschisă între 13 martie și 2 aprilie între orele 12:00 – 22:00.

http://cuimbold.ro/

Paula Rusu este Art Director la Propaganda, dar îşi face timp să deseneze cu plăcere şi atunci când nu e condiţionată de brief-uri sau deadline-uri. Identităţile vizuale create de ea aduc zâmbete și veselie, așa că, Paula are la activ șase ilustrații pentru Decât o Revistă, ilustrații de copertă și interior pentru revista What’s On Dubai, Typo-uri pentru revista Omnivor, ilustrație pentru revista Time Capsule, ilustrație pentru expoziția colectivă internațională Species, organizată de Animal, un studio de creație din India, a ilustrat coperta albumului Smiley – Acasă, și multe alte ilustrații pentru expoziții collective precum București Optimixed, Imbold Nativ sau The Type Collective.

http://paularusu.com/

Ioana Șopov este o ilustratoare freelancer căreia îi place să abordeze mai multe stiluri și se joacă spontan cu ilustrațiile întorcându-le pe toate părțile. Lucrează digital, dar și tradițional, și îi place să încerce noi stiluri și tehnici. A lucrat cu numeroase reviste naționale și internationale, agenții de publicitate precum: Cohn & Jansen JWT, Ogilvy Romania, SeniorHyper, Gravity Road, London, Decât O Revistă Magazine, Dilema Veche, DATUM Magazine, Arte&Meserii, What’s On DUBAI & ABU DHABI, NeverLazy Magazine & DPI Magazine, Taiwan. Este membră a grupului Adobe New Creatives. A participat la mai multe expoziții collective: Imbold Nativ, The Type Collective.

http://ioanasopov.com/

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)