LoveFood, expoziție de fotografie gastronomică

  • by

Restaurantul Șarpele Roz este onorat să găzduiască într-o atmosferă interbelică, în perioada 21 noiembrie – 03 decembrie, prima expozitie de fotografie gastronomică a artistului visual Bogdan Cioc, intitulată “LoveFood”.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 13.

Numele seriei de fotografii este împrumutat de la LoveFood.ro, proiectul său online generat din pasiune pentru gătit. Expoziția reprezintă o nouă etapă în parcursul său asumat între fotografie și gastronomie, ambele văzute ca artă.

Expoziția “LoveFood” reunește o selecție de lucrări, 39 la număr. Realizate din 2006 până în prezent, fotografiile surprind plăcerea autorului pentru savoare, gust, pentru rețete deosebite și cel mai important, pentru aspectul farfuriei și coerența compoziției. “În anul 2011 am simțit că multe idei culinare experimentate împreună cu prietenii mei trebuie să se regăsească într-o platformă interactivă. Așa s-a născut LoveFood. În paralel am folosit experiența mea de artist pentru a genera conținut vizual pentru website. Treptat, numărul fotografiilor a crescut și pentru că această colecție a ajuns la maturitate am decis să le expun pe print și în fața tuturor celor care apreciază forma și găsesc plăcere într-o rețeta deosebită”, a declarat artistul vizual Bogdan Cioc.

Restaurantul Șarpele Roz vă propune o experientă culinară desăvarșită, bazată pe traditii autentice și este mândru a fi cea dintâi locatie unde lucrarile artistului Bogdan Cioc vor putea fi admirate zilnic, în perioada 21 noiembrie – 3 decembrie

Fără ajutorul sponsorilor – Maggi, Șarpele Roz, Balet Art și al partenerilor media – Foodstory.ro, Revista Kamikaze, Vinul.ro, Feeder.ro, CalendarEvenimente.ro, VipStyle.ro această expoziție nu ar fi putut avea loc.

Despre artist:

Bogdan Cioc este artist vizual din anul 2000, iar din 2006 și-a dedicat întreaga carieră artei culinare. În 2011 a lansat proiectul online LoveFood.ro. În prezent realizează fotografii, concepe rețete, realizează food styling, construiește decoruri și realizează concepte vizuale. Portofoliul artistului este disponibil la adresa www.bogdancioc.com, iar la adresa www.lovefood.ro pasionații de gastronomie pot interacționa cu artistul bucătar Bogdan Cioc.

Pentru mai multe detalii il puteți contacta pe Bogdan Cioc la 0723 544 266 sau bogdan_cioc@yahoo.com

Tags:

Leave a reply (we review all comments)