Cloud Riders pres Quell & Cassio Kohl @ Control

  • by igu

După încălzirea de la Halloween Ball at the Palace, călătoria în lumea Cloud Riders continuă cu doi invitați din afara sferei muzicale locale: Quell (DE) și Cassio Kohl (UK).
Despărțiți de un continent întreg pe care însă l-au străbătut în lung și-n lat prin numeroase cluburi și festivaluri din Amsterdam, Londra, Ibiza și, desigur, Berlin, cei doi vin pentru prima dată în România. Atât Niko cât și Christiaan sunt DJ și producători de succes și unele dintre cele mai fresh nume din zona de future house europeană, spun autoritățile în domeniu tip Resident Advisor, XLR8R, Pitchfork. Stilul lor este relevant pentru viitorul muzicii house, cu un sound bine ancorat în trend-urile actuale dar care ține cont în același timp de întreaga sa istorie și evoluție.
Pentru a vă da seama ce vă așteaptă, v-am pregătit două mini-interviuri cu băieții, relaxate și breezy, care par mai degrabă discuții cu niște prieteni vechi. Pofta de dans vine ascultând, cuvintele sunt de prisos, așa că vă puteți convinge printr-un simplu play: https://www.facebook.com/photo.php?v=548752421881197&set=o.611713525534424&type=2&theater
QUELL 20:20 Vision | Ibadan | Kolour | Tsuba
https://soundcloud.com/quell

Este un artist complet ce și-a construit o reputație solidă în ultimii 6 ani ca DJ și producător de muzică electronică. Producțiile sale au apărut atât digital cât și pe vinyl la label-uri grele din scena muzicii house. Menționând doar o parte din acestea – Kolour, Ibadan, 4Lux și 20:20 Vision – devine evident că avem de-a face cu un personaj extrem de divers și de perseverent. Prin seturile sale atent construite, Quell încearcă nu doar să-și distreze publicul, ci să îl educe, purtându-l într-o amplă călătorie ce începe cu house, continuă cu techno, trece prin disco, indie și post-punk ca mai apoi să se întoarcă la house și techno sub cu totul altă formă decât cea inițială.

CASSIO KOHL Amadeus | Manucci’s Mistress
https://soundcloud.com/cassio-kohl

Proaspăt apărut pe scena deep house în primăvara acestui an, Cassio Kohl a captat rapid atenția publicului și promoterilor prin producțiile sale fresh și prin seturile pline de energie și good vibe. Debutul l-a avut la Amadeus Records cu hitul Broken care va fi inclus pe următoarea compilație DJ Kicks, selectată de Breach. De curând a lansat EP-ul ‘Lost Sessions’ la Manucci’s Mistress, label-ul londonezilor Sccucci Manucci, care a ajuns pe locul 3 în chart-ul Juno.
Britanicul se bucură deja de support-ul unor artiști ca Groove Armada,Tensnake, Richy Ahmed, Huxley, Jaymo & Andy George, Detroit Swindle, Zoo Look și ații. Dintre artiștii alături de care a mixat îi menționăm pe Urulu, Huxley, Jaymo, Andy George.

BALD & BOLD

https://soundcloud.com/baldandbold

Uniți de o puternică pasiune pentru muzica electronică, Bald & Bald s-au hotărât să scoată capul din underground în iarna lui 2011 și să încânte publicul bucureștean cu o vastă selecție muzicală ce include house, disco, deep house, acid, garage, chicago și detroit. În cei aproape 3 ani de activitate au mixat în localuri din capitală: Control, In Spayer, Papiota, Ota, Cool Cat, Baraka, Tralala, Tet A Tet, dar și din țară: Oha Beach și H2O (Mamaia), Molotov (Vama Veche), Subsol (Brasov).

SNAGOV
https://soundcloud.com/snagov
https://soundcloud.com/discosnagov

Născută la Web și crescută în Ota, cariera muzicală a lui Vali se află într-o plină ascensiune înca de prin 2004, când începea să mixeze alături de partenerul său Ion de la Future Nuggets. Are un stil foarte variat și flexibil, știe să încălzească publicul pe acorduri de funk și soul, dar și să țină lumea dansând până dimineață pe ritmuri bine alese de house și disco. A mixat în mai toate localurile din capitală, a deschis de nenumărate ori petrecerea pentru artiști de renume din afară și nu există DJ autohton care să nu îi laude stilul muzical.

VIDEOPION

https://vimeo.com/alinarea
http://alinaanca.carbonmade.com/

Talentul pentru desen, studiile de grafică și pasiunea puternică pentru muzică au îndemnat-o pe tânăra de 24 de ani să se orienteze către noi tărâmuri vizuale. La început a creat flyere și postere pentru numeroase evenimente de profil, iar la începutul lui 2011 s-a născut alter ego-ul Videopion. În cei aproape 3 ani de activitate, Anca a încântat și completat vizual muzica unor artiști de renume precum Nina Kraviz, Nicolas Jaar, Ellen Allien, James Blake, Benoit and Sergio dar și a preferatului său, Max Cooper.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
23 Noiembrie 2013 | 23:00

Control Club | Constantin Mille 4

Intrare:
15 lei înainte de 01:00
20 de lei după 01.00
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
http://residentadvisor.net/event.aspx?539417
Facebook event: https://www.facebook.com/events/611713525534424
Add us on Facebook! https://www.facebook.com/thecloudriders
Video Tease: https://vimeo.com/79661007

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.