HEROES BY NATURE: SNOWBOARD NIGHT @ GRAND CINEMA DIGIPLEX

  • by

Pe 7 noiembrie fiti gata sa vedeti snowboarding-ul dintr-o alta perspectiva cu “Let It Ride” si “Burton presents: Peace Park”, doua filme cu multa zapada si snowboarding de mega calitate.

TRAILERE: http://win.gs/16vlb3m

Facebook event
———————————————————————————
▲ Vino la film si castiga un voucher in valoare de 1.000 RON pentru echipament sportiv oferit de Boarders.ro
———————————————————————————
Cele doua filme fac parte din proiectul Heroes by Nature, demarat de Red Bull Media House.

Heroes by Nature revine pe 7 noimebrie, live din Elvetia, cu un program incredibil concentrat pe snowboarding. Orasul Zurich va fi cadrul unui spectacol cinematografic care spune povestea personalitatilor, stilului de viata si actiunii extraordinare care au transformat acest sport in fenomenul de astazi.
Program
Seara ‘HEROES BY NATURE’ din Zurich va fi transmisa in direct prin satelit in peste 45 de cinematografe din Romania, Germania, Spania, Austria, Elvetia si Finlanda. Aparitiile pe covorul rosu de la Pathé Dietlikon vor incepe la 8:30pm si vor fi transmise live catre toate ecranele participante din Europa. Show-ul principal va incepe la ora 9pm, cand gazda “Tim Warwood” va introduce prima productie, ‘Let It Ride’. Dupa genericul de final, Tim urmeaza sa invite pe scena echipele ambelor filme, pentru o sesiune speciala de intrebari si raspunsuri inainte de premiera mondiala a Burton Presents: Peace Park.
———————————————————————————

Cei prezenti la film vor mai avea parte de inca o surpriza. Boarders.ro ofera un voucher in valoare de 1.000 lei pentru orice produse de snow, skate sau surf achizitionat din shop-ul online. Voucherul poate fi castigat prin tragere la sorti in pauza dintre cele doua filme, pe baza biletului de intrare in cinema.
Burton Romania ofera ca de obicei tuturor spectatorilor multe stickere Burton, cataloagele noi si alte bunatati de sezon!
Boarder’s Learn to Ride Center Sinaia in colaborare cu instructorii sai organizeaza in lobby, inainte de film, un Burton Riglet Park unde vor face demo, sau vor lua lectii de snowboarding copii mici intre 3 si 6 ani.
www.burtonltr.ro
———————————————————————————
LET IT RIDE
Craig Kelly, de sapte ori campion mondial la snowboarding, a fost unul dintre primele superstaruri ale acestui sport. Cu toate acestea, la apogeul carierei sale, a decis sa renunte la tot pentru o noua provocare: big-mountain back-country riding. Afinitatea lui spirituala cu natura si crezul personal “sa faci doar ce te face fericit” l-au transformat intr-o sursa de inspiratie pentru generatii intregi de rideri. Acest film este amuzant, pozitiv si emotionant si este compus din multi ani de interviuri, care spun povestea lui Craig, ca parte esentiala a evolutiei snowboardingului.

Cu: Craig Kelly
Regzat de: Jacques Russo
Produs de: Marc S. Grenier and Jacques Russo
Durata: 90 minute
———————————————————————————
BURTON PRESENTS: PEACE PARK
Peace Park reprezinta urmatorul stadiu in evolutia parcului, care a inceput cu Peace Pipe in 2012. O colaborare intensa intre Burton, Mountain Dew, Snow Park Technology, la care se adauga aportul lui Danny Davis, care a creat unul dintre cele mai inovatoare setup-uri de pipe/park din istorie, aducand freestyleri de top intr-un mediu non-competitional. Evenimentul a fost gazduit de Squaw Mountain, in primavara anului 2013 si a scos la suprafata prietenii, momente de calitate si progres al snowboardingului, elemente rar intalnite in concursuri sau sesiuni video.

Cu: Danny Davis, Mark McMorris, Marko Grilc, Peetu Piiroinen, Roope Tonteri & altii.
Regizat de: Burton Snowboards
Produs de: Jake Burton si Bryan Knox
Durata: 20 minute
———————————————————————————
DESPRE ‘HEROES BY NATURE’?
‘Heroes By Nature’ aduce lunar in cinematografe o colectie de filme de sport si aventura care unesc fanii in fata marilor ecrane si ii conecteaza cu oamenii atat din spatele, cat si din fata camerelor de filmat. Prin cele peste 45 de cinematografe din Europa care sunt conectate printr-o transmisiune live, spectatorii se afla in fata unei oportunitati rare in viata – pot vorbi cu invitatii speciali, producatori sau sportivi, care au facut posibila aceasta apropiere intensa de mijlocul actiunii.
———————————————————————————
Despre Burton

In 1977, Jake Burton Carpenter a fondat Burton Snowboards in casa lui din Vermont si de atunci si-a dedicat viata snowboardingului. Burton a jucat un rol esential in dezvoltarea acestui sport, transformandu-l dintr-un hobby consumat in curtea din spate a casei intr-o activitate de concepere produse de talie mondiala, sustinand o echipa de snowboarderi de top si presand statiunile montane sa accepte snowboardingul. Astazi, Burton creeaza si fabrica produse de top ale industriei de snowboarding – placi, boots, legaturi, echipamente si haine. Detinut de Jake si de sotia lui, sediul Burton se afla in Burlington, Vermont, avand birouri in Austria, Japonia, Australia, California, Canada si China. Pentru mai multe informatii, vizitati www.burton.com, facebook.com/burtonsnowboards si twitter.com/burtonsbowboard

Tags:

Leave a reply (we review all comments)