DJ Jazzy Jeff

  • by

Jazzy Jeff revine în România după show-ul din 5 mai 2012 de la Atelierul de Producție.

THE FRESH prezintă DJ JAZZY JEFF & SKILLZ, Subcarpaţi, Vlad Dobrescu (DJ Set)

The Fresh pregătește pentru un nou show marca DJ Jazzy Jeff. Actorul ce a împărțit scena cu Will Smith aka The Fresh Prince și laureat al premiilor Grammy se întoarce în Romania pe 17 Octombrie. Alături de renumitul Jazzy Jeff, pe scenă va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.

Încălzirea va fi facută de Vlad Dobrescu cu un DJ Set de excepție, iar concertul de deschidere va fi susținut de nimeni alții decat băieții de la Subcarpați, proiect coordonat de Bean MC, ce încă ne arată întâlnirea fericită a hip-hop-ului și turntablism-ul cu mesajele sociale și cu sound-ul nostalgic – folcloric, formată într-un stil unitar, atât de îndragit și unic.

Din 1985, DJ Jazzy Jeff ne-a uimit cu abilitățile sale fără cusur de turntable, de producție inovatoare și versatilitate muzicală. De la succesul “DJ Jazzy Jeff și Fresh Prince” cu partenerul Will Smith, a apreciat de critici pentru compania sa de producție “A Touch of Jazz”, Jeff dovedind de-a lungul timpului, că el va fi întotdeauna o forță de recunoscut a industriei . El continuă să reprezinte cu proiectele sale solo, colaborările, mixtape-urile și spectacole live. Dragostea sa pentru muzica strălucește prin tot ceea ce face.

De-a lungul carierei sale, DJ Jazzy Jeff a obținut multe realizări, inclusiv Campionatul DMC și multe premii muzicale și nominalizări la premiile Grammy și americane. Duo-ul va purta publicul printr-o călătorie muzicală prin amestecarea diferitelor stiluri de la cele netezi de funk și hip hop de școală veche la sunetul agitat al breakbeat-ului și neo soul classic.

Cel mai cunoscut produs al celebrului producători american este mixtape-ul ce poartă același nume ca piesa de succes ”Summertime”. Reușita primului volum a făcut posibil ca produsul să ajungă la cea de-a patra ediție. Mixtape-ul creat împreună cu MICK(cunoscut și Mick Boogie) poate fi ascultat la link-ul de mai jos.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)