Icicle, J Kenzo, SP:MC

  • by cosmin

J:Kenzo | ICICLE | Sp:MC | Mighty Boogie | Agmantav
11 octombrie, Atelierul de Producție | ora 22.00

Atelierul de Producție se redeschide cu o nouă înfățișare și plin de energie pentru un nou sezon de evenimente.

Pe 11 octombrie suntem pregătiți de primul eveniment – o întâlnire a trei răsfățați ai culturii bass, londonezii J:Kenzo, Sp:MC și ICICLE -. Seara va începe cu Agmantav (Ro), un Dj pe are noi îl urmărim de ceva timp și despre care putem spune, fără nicio urmă de îndoială, că este unul din cele mai promițătoare nume al noului val de Dj autohtoni. El va deschide seara cu un set de dubstep, pregătind terenul pentru J:Kenzo și Sp:MC. După oră și jumătate de bass puternic și tobe sincopate vine rândul lui Icicle care va face trecerea către drum and bass, cu unul din seturile lui tech funk sounds, eclectice și fresh. Alături de el va rămâne Sp:Mc pentru încă o oră și jumătate.

Seara nu se termină aici, imediat după Icicle urmează Mighty Boogie (Ro), singurul Dj roman care a mixat, trei ani la rând, la prestigiosul festival de cultură bass Outlook, din Croația. O seară de dubstep și drum and bass.

Intrare – 20 RON 30 RON
** accesul persoanelor sub 18 ani este interzis **

J:Kenzo este una dintre cele mai vizibile figuri ale noii generații de producători de dubstep. Sunetul lui îmbinâ Dub Dread Vibes cu ecouri Jungle și Techno iar seturile sale sunt construite cu minuțiozitea unui veteran, gata de a testa cele mai puternice sisteme de sunet și de a face publicul să vibreze la fiecare acord de bass. Încă din 2008, producțiile lui au apărut la labeluri importante precum Black Box, Dub Police, Argon Records și Tempa. Începând cu 2012, a lucrat pentru BBC 1Xtra, iar lună de lună continuă să reprezinte stilul său unic pe bine cunoscutul hub underground londonez, Rinse FM, în timp ce set-urile sale îl duc din Dubai în Japonia și din Statele Unite înapoi în Europa. După un turneu în USA, J:Kenzo, unul dintre greii scenei de dubstep actuale, vine pentru prima dată în Romania, alături de Sp:MC, votat cel mai bun MC la DnB Arena Awards 2011.

Sp:MC face valuri de mai mult de un deceniu, evidențiindu-se ca unul dintre cei mai ocupați și inovatori MC de azi. Calitatea și versatilitatea sunt atribute care caracterizează fiecare din aparițiile sale, fiind votat cel mai bun MC din lume în 2003, 2007 și 2011. Stilul lui unic și versatil a fost influențat de Ed Rush, Optical & Matrix [the ‘Wormhole’ / ‘Sleepwalk’ era], old school Full Cycle, Dope Dragon & V Recordings, Photek & Dillinja ’94-2000, Metalheadz, Source Direct, fiind și mare fan Mobb Deep, Wu-Tang, Talib Kweli, Mos Def sau Lewis Parker.

ICICLE e un olandez care a devenit dependent de drum & bass de la 15 ani, ceea ce l-a făcut să își înceapă cariera muzicală foarte devreme, odată cu achiziționarea de platane și un software bun de muzică.
Sound-ul lui tech funk, cu pattern-uri intricate de tobe, i-au câștigat recunoaștere și suport de la LTJ Bukem, Fabio, London Elektricity, Pendulum, Andy C, Friction, D-Bridge, DJ Flight and Commix no Less.

Mighty Boogie este un artist român cu vechime, influențat de evenimentele muzicale din Timișoara de la începutul aniilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM și TMBase. Stilul său unic de a combina reggae, jungle și dubstep îi aduce colaborări și participări atât pe plan local cât și internațional. Remarcat de Arena DnB din București, Mighty Boogie a participat la unele dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică din țară și a împărțit scena cu nume ca Benny Page, Black Sun Empire, Danny Byrd, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, Breakage sau David Rodigan.

2013 este anul în care reprezintă România pentru al 3-lea an consecutiv la prestigiosul festival Outlook din Croația.
Agmantav este unul dintre acei DJ care nu s-au lăsat influențați de trendurile muzicale, ci și-a propus să stabilească noi repere pentru scena românească de dubstep. Seturile lui stârnesc de fiecare dată reacții entuziaste din partea publicului, iar cunoștințele din domeniul scenei deep & dark contribuie la un tracklist exclusiv, inovator, încărcat cu frecvențe menite să fie simțite, nu numai auzite.

Atelierul de Producție este un spațiu cultural neconvențional care reintegrează fostul atelier de filatură al fabricii Industria Bumbacului în viața artistică a Bucureștiului. Spațiu industrial reconvertit pe model berlinez, Atelierul de Producție mixează conceptul de galerie cu cel al evenimentelor muzicalo-dansante.

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.