Expozitie foto – Bogdan Zop “On the Edge” la Ceainaria PrioriTea

  • by

Ceainaria PrioriTea si Bogdan Zop Photography va invita Vineri seara, 11 Octombrie 2013, ora 19:00 la vernisajul expozitiei de fotografie “On The Edge”.
Aceasta expozitie are ca tema fotografia de sport extrem, preponderent rollerblading si bmx.

Conceptul “On the edge” vine din ambele intelesuri, propriu-zis si metaforic, acesti atleti avand la baza foarte multe trickuri pe bare, muchii – asa numitele grinduri. Fiecare trick reusit, cu cat e mai complex cu atat mai mult este deseori reusit la limita ratarii, si fiecare cm in plus sau in minus putand duce la o accidentare. Aceste riscuri, de care ei sunt perfect constienti, dau un plus mare de adrenalina, si fiecare reusita in parte emana o senzatie pe care nici ei nu o pot descrie in cuvinte, lucru care le da si energia si dorinta sa se ridice dupa fiecare nereusita si sa incerce inca o data.

Bogdan Zop are 24 ani si este fotograf freelancer de sporturi extreme de aproximativ 5 ani. Inclinarea sa catre aceste sporturi a fost oarecum inevitabila, fiind si el practicant cu ceva ani in urma. De-a lungul anilor s-a remarcat la diverse concursuri in tara dar si in strainatate, punctul culminant fiind Top 100 Google Photography Prize (Top 10 sectiunea Sport) in 2012, iesind in evidenta dintre 19.000 de participanti din 148 de tari.

Expozitia va putea fi vizionata pana la Joi, 24 octombrie.

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/208890449288619/

Tags:

Leave a reply (we review all comments)