Retrospectiva Luna Plina

  • by

Joi 21 septembrie de la ora 21:00:

După finalizarea celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Horror & Fantastic „LUNA PLINĂ”, Control devine gazda proiectiei lungmetrajului castigator – ”The Rambler”, precedat de filmul scurt ”Sleepworking”, cel mai îndragit de publicul prezent la Biertan în august 2013.

Intrare: 10 lei (ora 21.00/ Sala Berlin). După proiecție, încălzim atmosfera cu dans si voie bună.(ora 23.00).

SOMN-MUNCĂ
Sleepworking. UK 2013, 16 min. Regia: Gavin Williams.

Distopie SF – adică stilizată și fascinantă. Trofeul Lună Plină 2013 pentru cel mai bun scurt-metraj.

HOINARUL
The Rambler. SUA 2013, 97 min. Regia: Calvin Lee Reeder.
Cu: Dermot Mulroney, Lindsay Pulsipher, James Cady.

Un experiment la limita suportabilului, care arată ca și cum Quentin Dupieux s-ar fi apucat să-l omagieze pe David Lynch. Wrong Highway, deci… Trofeul Lună Plină 2013 pentru cel mai bun lung-metraj.


Cea de-a 2-a ediție a Festivalului Internațional de Film Horror & Fantastic „LUNA PLINA”, primul si unicul festival din Romania dedicat exclusiv cinema-ului de gen, a avut loc in perioada 14-18 august 2013, la Biertan, judetul Sibiu, intr-o formula extinsa: cinci zile de filme in patru spatii de proiectie – doua indoor si doua in aer liber, expozitii, invitati, workshop-uri de efecte speciale, concerte si petreceri, competitie de scurtmetraj, al cărei castigator va fi desemnat de publicul prezent la festival si competitie de lungmetraj.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)