Pop up Dinner

  • by

Pe 5 septembrie de la ora 20:00 se întâmplă ediția cu nr. 33 a Pop Up Dinner,în curtea Casei de pe Chei, pe Splaiul Uniirii la nr. 195.

“Casa de pe Chei este un proiect marca Artwe prin care ne dorim sa adunam sub acelasi acoperis minti tinere si creative, fie ca sunt ele ong-uri, artisti sau persoane care se confrunta cu lipsa unui spatiu unde sa-si desfasoare munca de zi cu zi.”

Noi am fost la deschidere si am vazut felurite proiecte interesante, cum ar fi 441 Design Studio, Dizainar.ro, Woodbenice, Atelierul de Print, Caiverzipepereti, Moyo Design, Aerium, Alina Filipoiu, Happyholic, Wolf25, 11am Architects si Victoria Tonu.

Irina s-a tot gandit ce meniu sa pregateasca, si s-a lasat inspirata inca o data de anotimp (folosind fructe) dupa cum urmeaza :

Starter: cremă rece de tomate și piersici
Main: mușchiuleț de porc frecat cu spices & cacao, servit cu sos de ciuperci & fructe de pădure, alături de piure de cartofi & broccoli, cu parmezan
Desert: tartă cu caise și migdale

Consumatie de la bar

30 locuri / 60 RON de pers

Confirmarea prezentei este necesara pentru a participa la cina. Prezenta se face doar pe baza de rezervare telefonica sau mail (care sa contina numele complet si numarul de telefon). In caz contrar, locul ramane liber pentru a fi ocupat de catre alta persoana 🙂

RSVP: 0726.748.978
vreau@popupdinner.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)