Summer’s End

  • by

Dacă și ție îți plac lucrurile în ediție limitată, vino pe 31 august la “Summer’s End” Expo & Sale, un eveniment care reunește artisti plastici, ilustratori și designeri de obiecte hand made.

Sâmbătă, 31 august, între orele 12:00 şi 22:00 la Casa Carol 53 (Bd. Carol nr. 53) se sărbătorește finalul verii cu un târg:

Workshopuri de creație
Noi îţi dăm hârtie şi creioane colorate, iar tu afli cât de uşor e să-ţi aşterni ideile pe foaie. Vei avea lângă tine mulţi artişti care te vor plimba printre forme şi culori, îți vor da inspiraţie şi sfaturi utile pentru începători.

Expun ilustrații:
Alina Panait, Andreea Roșca, Costin Moraru, Iuliana Vasile, Alexandra Aramă & Ada Barbu, Dana Schrenck;

Handmade Arts:
Alin Dinică, Andra Cazacu, Diana Blajan, Romanița Blanca Cireș, Irina Ferche & Andra Apostolescu, Crina Curtescu;

Textile: Anca Untu, Ada Taleb, Mihaela Bondalici, Viorela Popa;

Sculpturi în fructe – Fruit Carving Claus
Nu ştii cum să transformi o gulie într-o lebădă, sau un pepene într-o pasăre? Află la “Summer’s End” mai multe despre sculpturile în fructe şi legume. Bonus: te așteptăm cu o limonadă!

Bike Arts & Crafts:
Vino cu bicicleta la eveniment și participă la un atelier de mecanică pentru fete (orele 14:00) sau la un concurs de montat și demontat biciclete la orele 15:00, alături de atelierul de vopsit biciclete BițaColor.

CONCERT muzică de cameră Sabin Penea & Mischa (orele 18:00)

Eveniment organizat de The Black Hub
The Black Hub este un proiect susținut de doi tineri arhitecți, Dana Schrenck și Costin Moraru, ce urmarește promovarea artelor vizuale. Proiectele lor includ lucrări de design de interior, proiectare de arhitectură, amenajări exterioare, ilustrații și picturi.

Mai multe despre Sabin Penea & Mischa:
Sabin Penea este cofondatorul cvartetului de coarde Solartis, în calitate de vioara I, cu care a luat premiul III la Concursul International de muzică clasică de cameră “Mozart”. Face parte din trupa Timpuri Noi, ca basist, violonist și backing-vocal. Lui Mihail Simeonov i se spune Mischa. Îi place să cânte live și să improvizeze. Este fondatorul și liderul proiectului Classic Beat Orchestra, singura trupă din Romania care a adus muzica clasică în contemporan.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.