SoNoRo Conac – Busteni

  • by

Un nou concert de muzică de cameră din seria SoNoRo Conac are loc pe 31 august 2013, la ora 18.00, la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Muzicienii SoNoRo care vor concerta la Castelul Cantacuzino sunt Diana Ketler (pian), Corinne Chapelle (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Maximilian Hornung (violoncel), cu participarea mezzosopranei Margarita Mamsirova, solistă a Bolshoi Opera. Programul cuprinde piese de Camille Saint-Saens, Johannes Brahms, Gabriel Fauré și arii de Christoph Willibald Glück, Giulio Caccini, Giovanni Paisiello și Benedetto Marcello.

Cu ocazia concertului SoNoRo Conac, porțile Castelului Cantacuzino se vor deschide începând cu ora 17.00 și, până la începerea concertului, oaspeții au posibilitatea de a vizita gratuit, conduși de un ghid, edificiul construit în stil neoromânesc. Concertul SoNoRo Conac va fi urmat de o recepție oferită de elegantul Canta Cuisine Restaurant (www.cantacuisine.com), din incinta castelului. Pentru programul concertelor și mai multe detalii despre SoNoRo Conac, vă rugăm să urmăriți conac.sonoro.ro.

Accesul la concertele SoNoRo Conac se face numai pe baza de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: mariaclara@sonoro.ro sau 0741.190.470.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)