Isaac Tichauer, Moon Boots, Jonas Rathsman, Disco Sigaretta

  • by

Update:

SÂMBĂTĂ, 31 AUGUST 2013, ORA 20:00
GAIA BOUTIQUE CLUB
French Express Label Night își schimbă locația!

Sâmbătă, 31 August, evenimentul Absolut Color plănuit să aibă loc în clubul La Plage din Otopeni se mută în Gaia Boutique Club (locația de interior). Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cei trei DJ ai labelului american French Express, Isaac Tichauer, Moon Boots și Jonas Rathsman, vor încânta publicul într-o locație ferită de vremea ploioasă și temperatura scăzută ce se anunță pentru seara de sâmbătă.

French Express este prezentă pentru prima data în România în formula celor trei artiști cu premiera lui Moon Boots și ale sale hituri ”Sugar” și ”Love Strong” dar și a celorlalți doi prieteni și colegi ai săi ce ne-au mai adus în trecut ”Tobago” sau ”Hypersensitive Lover” . Continuând să lanseze diverse mixuri de piese exotic house până la dance neliniștit sau old school disco, French Express este printre singurele case de discuri ce pune la dispoziție în mod gratuit release-urile sale: https://soundcloud.com/frenchexpress

Petrecerea va începe la ora 22:00, deschiderea evenimentului fiind făcută de trio-ul Disco Sigaretta, iar intrarea va fi 25 RON.


FRENCH EXPRESS LABEL NIGHT

  • MOON BOOTS
  • JONAS RATHSMAN
  • ISAAC TICHAUER
  • Disco Sigaretta

Color închide vara acestui an, tot la piscina, cu o seară specială a label-ului French Express.

Pe 31 august, în ultima noapte a verii, Jonas Rathsman, Isaac Tischauer și Moon Boots vin să ne cucerească prin house-ul tropicana, în aceeași locație unde am dansat pana la răsărit pe disco-ul norvegian al lui Todd Terje. De acestă dată sunetul va rezona deep house, sub o colecție de acorduri netede și bas sofisticat aduse de cei trei producători care altcătuiesc bazele casei de discuri condusă de Perseus.

Deschiderea evenimentului va fi facută de trioul Disco Sigaretta, reprezentat de Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox, ce continua să expună pe scenă locală cadențe disco de la sfârșitul anilor 70, prin italo, synth sau afrobeat.

Prindem ultima dată apusul de soare La Plage, pe nisip. Startul se da la ora 20:00, iar intrarea va fi 25 RON pe tot parcursul nopții.

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club (Sos. Odai 26-30, Otopeni) , între orele 20:00 – 02:00 și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră. Color încurajează și partajarea locurilor în mașini în sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro.

MOON BOOTS – FRENCH EXPRESS [Cape Canaveral, USA]

Moon Boots a venit pe lume la mijlocul anilor 1980, prin intermediul Cape Canaveral. El a abandonat programul spațial și și-a folosit economiile pentru a construi un studio într-o locație anonimă, unde lucrează în prezent. De-a lungul ultimelor 12 luni, Moon Boots a pregătit un catalog impresionant de remixuri, dar și de exemplare originale. Ultimul său dar către fani este “Love Strong”, un single umplut cu voce soul, gust housey și super-funky, toate adunându-se împreună pentru realizarea acestei adevărate insule house tropicale. Nu foarte rapid dar nici prea încetinit, ritmul fără cusur îmbie la o noapte târzie de Boogie.

JONAS RATHSMAN – FRENCH EXPRESS [Göthenburg, SE]

Jonas Rathsman a crescut într-un sat mic din Suedia de Vest, departe de luminile disco și cluburile care acum au devenit o parte integrantă a vieții sale. Muzica a fost întotdeauna centrul adolescenței sale, dar adevărata pasiune pentru muzica va veni mai târziu în viață. După ce a devenit un nume cunoscut, la vârsta de 18 ani, pentru organizarea de petreceri din Gothenburg, el a decis să se întoarcă la producția de muzică. EP-ul său de debut ,”Tobago”, a fost lansat la sfârșitul anului 2011, și a urmat cu single-urile ” Since I Don’t Have You “, “W4W” și printre cele mai recente, ” Bringing You Down “. Piesele sale sunt notabile pentru că dispun de proeminenta voce sentimentală și totodată de sunetul clasic house. Linia dreaptă creativă a lui Rathsman nu se limitează doar la muzica – el este, de asemenea, co-proprietar și producător în spatele brandului de moda ”Uniforms for the Dedicated”.

ISAAC TICHAUER – FRENCH EXPRESS [Sydney, AU]

Artistul și producătorul Isaac Tichauer, un veritabil ladies man, s-a întors cu un nou sublim EP “Take over you”, care a fost mai mult decât foarte bine primit de publicul său. Abilitățile de producție timpurii ale lui Isaac au captat atenția capului French Express- Perseus, care apoi l-a semnat în echipa sa de elită. Aceștia au putut să îl vadă semnând, fără îndoială, unul dintre cele mai bune albume ale anului trecut din scena muzicii house, mai bine – a lansat toate cele 9 piese din devotament pentru pentru fani, în mod gratuit. Piese de pe acest album au fost prezente în mod regulat în Mixtape-urile celor ca The Magician și Aeroplane.

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)