Jazz du Jardin #6

  • by

Joi 29 august orele 20:00, Jazz du Jardin 6 prezintă noua formulă semnată Viorica Pintilie, Jimmy Cserkesz și Gabriel Bălașa: 3 CIRCLES.

Vă așteptăm să vă bucurați de o atmosferă jazzy în aer liber sub cerul colorat alături de un concert care se învârte în jurul jazz-ului cu armonii funk, neo soul și trip-hop.

Viorica Pintilie – voce
Jimmy Cserkesz – chitară
Gabriel Bălașa – percuții

Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzică în Chișinău, iar în prezent este masterandă la Universitatea Națională de Muzică din București, secția de Jazz. A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș și la Sibiu Jazz Fest și a lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cântă și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă și caldă și ai senzația că îți știe povestea și ți-o cântă.

Adalbert Jimmy Cserkesz a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. A colaborat cu mai mulți artiști și trupe: Joe Bartmes, Erwin Deintzer, Luiza Zan, Sorin Romanescu, Sebastian Burneci, Mandela Gajol, Rick Condit, Tavi Scurtu, Gabriel Bălașa, Raul Kusak, Urma, Blanoz, Cuantune, Ipse, Sensor, Tunderground. În 2004 reînființează formația Slang ,cu care câștigă premiul întâi la celebrul festival Cerbul de Aur împreună cu Luiza Zan, ca urmare semnează primul contract cu Universal Music prin Zone Records.
Tot în 2009, devine membru formației Urma cu care a produs cel de-al patrulea album intitulat „Lost End Found” și au susținut concerte în lume unde au creat un fanbase numeros: Budapesta, Paris, Londra, Berlin, etc.

Gabriel Bălașa a studiat percuția de la vârsta de 9 ani și i-a plăcut atât de mult încât a ajuns să cânte la instrumente exotice, abordând un stil afro, latin, oriental și chiar samba. A colaborat cu Vama, Byron, Barbarossa, Blue Nipple Boy.

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervări: 0745 662 889

Tags:

Leave a reply (we review all comments)