Raw Session

  • by

Paul SG, Pseudub, nSmart, Weapons Grade – Raw Sessions 11 @ Awhere, vineri 23 august

“Aaaaand it’s about time to escape
This world that I’ve been living in
And find a parallel reality that I can chill in”

PAUL SG (Vienna, AT)
[Jazzsticks, Good Looking, Liquid V]

Paul SG este invitatul special al celei de-a 11-a editii Raw Sessions. Cu peste 60 de release-uri la activ, DJ-ul si producatorul din Mannheim, Germania este unul dintre cei mai apreciati artisti din zona soulful si jazzy a drum’n bass-ului, fiind o prezenta constanta la marile evenimente din Europa si nu numai. Fiind semnat la Good Looking Records, Innerground, Fokuz sau Liquid V, Paul SG a pus in 2008 bazele propriului sau label, Jazzsticks, ce s-a remarcat rapid printr-un sir de release-uri nelipsite din playlisturile amatorilor de liquid. Dupa o absenta mult prea lunga, liquid drum’n bass-ul de talie mondiala revine in Bucuresti!

PSEUDUB
[NuDoarBas]

Cel de-al doilea invitat, Pseudub este sinonim cu dubstep-ul de calitate. Membru al colectivului NuDoarBas Pseudub este familiar ascultatorilor GrooveON, unde este gazda emisiunii StepIn Sessions.

NSMART
[Bassline.RAW]
nSmart este unul dintre cei mai prolifici produceri si DJ de drum’n bass din scena bucuresteana. Mare amator al zonei funky din dnb, este membru al colectivului Bassline.RAW si de asemenea eminenta intunecata din spatele Logitune.FM.

WEAPONS GRADE
[Bassline.RAW]
Dupa aproape 6 ani in care a mixat breakbeat sub numele de Cypher la sute de evenimente, in 2009 Weapons Grade a decis ca ar fi cazul sa urce un pic BPM-ul spre zona drum’n bass.. Facand parte din colectivul Bassline.RAW, jongleaza rolurile de DJ si promoter, producand de asemenea muzica atunci cand planetele sunt aliniate si luna este plina.
———————————————

Pentru cei ce nu ne-au putut vizitat la ultima editie Raw Sessions, va asteptam la noua locatie Awhere, de pe strada Sf. Stefan, nr.21, langa Izvorul Rece. O casuta plina de personalitate aflata in centrul orasului, Awhere este locul ce ne face sa dorim sa mai adaugam un pic de istorie la cea deja adunata intre zidurile ei.

Ora: 22:00
Locatie: Awhere (Sf. Stefan 21)
Support: 15 RON dupa ora 0.00

Tags:

Leave a reply (we review all comments)