Padurea fara nume

  • by

Imbold, Galeria deschide joi, 22 august, orele 20:00, o atmosferă de poveste creată de tânăra pictoriță Loreta Isac: Pădurea fără nume. Atmosfera va fi completată de un concert acustic al cvartetului Muse Quartet care va contribui cu acorduri gingașe la povestea „Pădurea fără nume” (violoncel, trei viori).

Loreta Isac prezintă expoziția „Pădurea fără nume” printr-o introspecție: a desenat pădurea prin spectrul ei propriu pentru că îi e dor de ea. Îi lipsește natura din mediul citadin, dar atunci când o observă, o admiră că există. Astfel, au luat naștere lucrările din „Pădurea fără nume”, prin plasarea ființei umane într-un spațiu virgin, cu copaci și elemente naturale. Tehnica lucrărilor este mixtă, acrilic, pix pe pânză sau pe foaie.

„Lucrările sunt diferite, dar au ca centru de interes natura. M-am hotărât să le adun într-o pădure reală în această expoziție. De ce “Pădurea fără nume”? E un alt mod de a explora. Îmi place natura, mi-e dor de ea, sunt curioasă să văd ce se găsește în spatele ei. Am experimentat cu imaginația și mi-am creat câteva scenarii desenate.”
Loreta Isac
Intrarea este liberă.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)