CONCURS: Street Heroes

  • by

Vrei să câştigi şapca oficială & o invitaţie dublă la cel mai fresh festival de sporturi extreme şi cultură urbană din România? Pentru a merge la STREET HEROES (30 august, Arenele Romane) trebuie să urci pe Instagram sau pe Facebook fotografii proprii cu hashtag #streetheroeslucky13 şi #urbanculturecontest în care să ilustrezi ”CULTURA URBANĂ” (lifestyle, fashion, artă, sporturi, muzică, sau: orice îţi inspiră ţie).

Regulament:

Înscriere: Pentru a te înscrie în concurs este suficient să faci o fotografie (sau mai multe) fără nicio altă regulă, atât doar să reprezinte viziunea ta asupra culturii urbane. Fotografia trebuie să îți aparțină. Fotografiile care nu sunt realizate de persoanele care le submit sunt descalificate. Condiția obligatorie ca fotografia să fie selectată este să conțină în cadrul postării cele două hashtags #urbanculturecontest și #streetheroeslucky13, pentru ca noi să le putem găsi, analiza, discuta, premia.

Termenul limită este 27 august la ora 23:59. Pe 29 august vom anunța câștigătorii. Premiul constă în șapca oficială a festivalului și o invitație dublă la eveniment. Concursul premiază cele mai bune 10 fotografii.

Juriul este alcătuit din Ciprian Dicu (Urban Visionary @ Ollie Gang Shop), Dana Berghes (PR Street Heroes) și Tudor Borduz (fotograf).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)