Hawa

Miercuri, 21 august, orele 20:00, GrădinAcuarela pregătește în premieră un moment muzical special în Grădina de vară: HAWA. Inițiat de Ghassan Bouz împreună cu Sorin Romanescu și Mihai Iordache, Hawa este o fuziune de instrumente muzicale: bendir, darbuka, congas cu chitară, chitară bariton, Moog Guitar și saxofoane, fluiere, flaut de bambus.

În limba arabă, „hawa” înseamnă şi aer şi dragoste. Hawa, noul trio iniţiat de percuţionistul libanez Ghassan Bouz, creează spaţii sonore definite de interacţiunea liberă a tobelor cu chitarele lui Sorin Romanescu şi cu instrumentele de suflat ale lui Mihai Iordache. Cei trei muzicieni lansează în premieră la Acuarela proiectul inedit Hawa, miercuri, 21 august, orele 20:00.

Ghassan Bouz (Liban) – darbuka, bendir, congas, cajon
Sorin Romanescu – chitară, chitară bariton, Moog Guitar
Mihai Iordache – saxofoane, fluiere, flaut de bambus

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervări: 0745 662 889

Jazz du Jardin este ediția de vară a platformei Jazz de Mansarde și se desfășoară în GrădinAcuarela. Este un proiect care promovează muzica jazz în spaţiul răcoros al Bistro de Arte, atât cea românească, cât şi cea străină. Ediţia a patra Jazz du Jardin aduce un proiect în premieră în GrădinAcuarela: Hawa.

Tags:

1 thought on “Hawa”

  1. Pingback: SemneBune > SB-2008-RPC

Leave a reply (we review all comments)