Odata 13

  • by

Paranoia13 & P13 Wear au plăcerea să vă prezinte ODATĂ 2013:

ODATĂ este prima petrecere de Hip-Hop & Bass Music, desfășurată pe parcursul a 2 nopți de muzica intensă ce se bucură de un public de peste 1000 de oameni. În cele 3 ediții precedente am adunat unele dintre cele mai mari nume de hip-hop, bass music, electro si disco (SPECII, AFORIC, CHIMIE, DJ LIMUN, KHIDJA, EMAP, MINUS, FRANKIE MOORHOUSE (IR), HIGH JET, GAZAH). Acest eveniment își propune printre altele culturalizarea muzicală a comunităților undeground.

La editia precedentă am avut plăcerea de a lansa bine cunoscutele albume: gAZAh – John Connor și Samurai & Junk – Efectul Umbrei, iar anul acesta lansăm cea mai așteptată compilație a momentului și anume Paranoia! Please Mixtape.

E gratis, fără taxe de acces, artiștii sunt plătiți din energia publicului, așa că rugămintea noastră este sa te asiguri ca ești plin de energie cand ajungi pe plaja.

Bunul simț, printre altele, aduce un plus petrecerii și ofera siguranța realizării și in următorii ani, strângeți în urma voastră pentru un mediu mai curat.

Vă mulțumim.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.