48 hours film project

  • by

48 Hour Film Project în Brașov

The 48 Hour Film Project vine la Brașov în weekend-ul 16 – 18 august 2013. Realizatori de film din Brașov şi nu numai vor concura pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, în doar 48 de ore. Câştigătorul va concura cu filme din întreaga lume.

Înscrie-te azi! Locurile sunt limitate, termenul limită e 12 august.

Înscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov până în data de 12 august a.c. sau caută o echipă căreia să i te alături.

Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a încuraja dezvoltarea producţiei și a cineaștilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitările legate de o producție și ajung să facă filme. Cu toate că limita de timp plasează o restricţie neobişnuită realizatorilor filmului ea este, totodată, eliberatoare deoarce îi încurajează să pună accentul mai mult pe “a face” decât pe “a vorbi”.

În acest an, echipele vor fi acceptate pe principiul primul venit, primul servit. Odată ce înscrierea iniţială se va închide, vom accepta echipe pentru lista de aşteptare. Dacă o echipă înscrisă renunţă, apelăm la lista de aşteptare. Dacă există interes şi putem garanta timp de proiecţie suplimentar, vom adăuga mai multe echipe din listă.

Filmele câştigătoare au şansa să intre în competiţia internaţională, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2013” şi să câştige marele premiu de 5000 $. Zece din cele mai bune filme din turul 2013 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, în cadrul Short Film Corner 2014.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii ne găseşti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook

Tags:

Leave a reply (we review all comments)