Poiana Urbană

  • by cosmin

Săptămână ca la malul mării, în Poiana Urbană

Poiana Urbană a descoperit reţeta perfectă de vacanţă: line-up-ul din perioada 15-18 august are puterea să teleporteze toţi locuitorii din Poiană într-o vacanţă la mare.
Drumul de joi va trece cât ai zice byron şi se va lăsa cu bis pentru că toată lumea va fi cu “Capul în nori”.
Iar sâmbătă e neapărat zi de plajă în Poiană, pentru că în ritmurile celor de la Steaua de Mare, până şi cei mai morocănoşi se vor pune în mişcare.

Programul 15-18 august 2013:

Joi, 15 august, de la 20:00, Funkorporation deschid weekendul cu groove-uri funky, puţin jazz, ska, balkan, reggae şi aprind lumina doar în partea plină a paharului. Trupa are un sunet aparte, combinând mai multe stiluri muzicale, de la soul, funk, până alternativ şi muzică electronică.

De la 21:30, byron aduce în Piaţa Universităţii atmosfera de vacanţă în ritmuri art-rock / adult-alternative.

Vineri, 16 august, e zi de întâlnire pentru fanii Queen, care au ocazia să îşi etaleze tricourile de colecţie la proiecţia concertului Queen: Hungarian Rhapsody – Live in Budapest.

Sâmbăta începe cu rock alternativ şi trupa SoNaked, de la 21:00. De la 22:00 se dansează cu Steaua de Mare, prima trupă bucureșteană care combină rock-ul psihedelic și progresiv cu muzica de mahala.

Duminică, 18 august, de la 21:30, cei de la ABATOR INDUSTRIES prezintă NOSFERATU, de F. W. Murnau. Proiecţia filmului mut va fi însoţită de coloana sonoră originală, prezentată live.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la “Statui”.

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.