Disco Sigaretta

  • by

Flirteaza cu Festivalul de Film Victoria in Control, ca sa-ti iasa combinatia pentru 22-25 august. Primii pasi ii facem pe terasa, de la ora 18:00, dupa care ne cunoastem mai bine in Sala Mica. Sleazy music by Disco Sigaretta

Festivalul de Film Victoria crede in spiritul liber si este gata sa primeasca pe oricine. Te asteptam cu prieteni, familie, catel, purcel, cort si bicicleta!

Te provocam sa lasi praful din marile orase si sa te faci auzit. Vino in Victoria sa respiram acelasi aer pentru trei zile intr-un oras pentru care acest festival inseamna totul deoarece filmul si cultura sunt pe cale de disparitie. La acest festival tu esti personajul principal.

Iti propunem ca impreuna sa reactivam orasul Victoria. Daca pana acum Victoria iesea in lume, pentru trei zile toata lumea buna vine in Victoria.

Combina abonamentele la festival (100 ron) disponibile la fata locului si online pe www.myticket.ro si pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)