Reflectii

  • by

Laboratorul de arta Sfantul Tus va invita la expozitia REFLECTII din 8-22 august 2013.

Expoziţia reuneşte un fond de 15 lucrări de ceramică si grafica sub semnătura artistilor contemporani Anca Hurubaru si Iulia Ignat.

Experimentand tehnici mixte, Anca Hurubaru contureaza o lume in care granita dintre universul interior si cel exterior dispare, in care linia trupului este doar o expresie a tensiunilor si sensibilitatilor. Trupuri contorsionate contrasteaza cu linii fine, invitand catre o comunicare la nivel emotional ce suprinde prin transparenta. Personajele sale, suprinse in ipostaze marcate de o expresivitate fascinanta, rezoneaza cu cele mai profunde trairi sufletesti ale fiecaruia dintre noi, amintind de complexitatea lumii lui Cantor.

Lucrarile Iuliei Ignat par a fi rupte din lumea povestilor cu personaje menite sa construiasca tipologii. Sub semnul unui ludic vibrand plin de expresivitate, compozitiile grafice ale artistei demonstreaza o creativitate spontana, sincera, marcata de o dinamica fluida. Expozitia poate fi vizitata in Str. Doamnei nr. 3 in intervalul:14:00-22:00.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)