Padina Fest 2013

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Aşa cum te-am obişnuit, pe toată perioada festivalului te vei putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Dar nu te lăsa pe o ureche! Strânge bine şireturile bocancilor, echipează-te corespunzător şi înarmează-te cu mult curaj şi voie bună pentru că te aşteaptă o mulţime de surprize.

2013 este anul în care ducem distracţia responsabilă la un alt nivel! De la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri! Ca să fii mai aproape de locul distracţiei si natură, anul acesta te aşteptăm cu biciclete, tiroliene, adventure park, activităţi de alpinism, panou de căţărare şi alte posibilităţi de relaxare. Nu lăsa cortul acasă, împreună putem să formăm cel mai animat camping montan din România!

Îţi promitem că te vor ustura tălpile de la dansat în faţa scenei Padina Fest şi ne ţinem de cuvânt! Headlinerii concertelor promit un show de zile mari: vineri, 2 august, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv şi formaţia de rock alternativ din Chişinău, Alternosfera, iar sâmbătă, 3 august, continuăm în forță alături de câștigătorii “Creole World Music Awards”, Al Jawala și partenerii lor de călătorie, unul dintre numele de referință în muzica românească, Urma. În concertele care vor ţine de miercuri până duminică, vor mai întreţine atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

Dar concertele nu sunt singurele pe care le veţi putea vedea pe scena festivalului. În premieră la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesă adusă de compania de teatru Daya, în regia Chris Simion.

Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Dar nu ne oprim aici! Pentru amatorii de trail running pregătim a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi va revizui constant politica eco după care funcţionează având mereu în vedere să respecte indicatorii de responsabilitate socială.

Padina Fest este un model de bună practică pentru festivalurile montane şi îşi propune să seteze o direcţie în oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Pentru a fi la curent cu noutăţile şi surprizele pregătite, găsiți mai multe detalii pe site-ul oficial dar și pe Facebook. Biletele sunt disponibile în reţeaua www.myticket.ro.

Editia 2013 se bucură de implicarea Ciuc Premium, Volksbank şi Generali Asigurari care cred în ideea unui festival unic în Romania. Padina Fest implică o logística impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Judetean Damboviţa, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerul media principal este Radio Guerilla.

Tags:

3 thoughts on “Padina Fest 2013”

  1. Pingback: smartweek 25.07-01.08 | smartdreamers

  2. I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both
    educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that too few men and women are speaking intelligently about. I’m very happy
    I stumbled across this in my search for something concerning this.

    Here is my web blog dieta daneza originala

  3. Padina fest este facut cu bani murdari veniti de la politicieni care au de gand sa promoveze platoul Bucegi pentru viitorii baroni proprietari de viloaie de prost gust cu termopane. Asemenea festivaluri nu trebuiesc sustinute!!!!

Leave a reply (we review all comments)