Ferentaria

  • by

Joi, 1 august, Acuarela şi Policy Center for Roma and Minorities vă așteaptă în GrădinAcuarela (str. Polonă, nr. 40) de la orele 20:00 la vernisajul expoziției Ferentaria, expoziție de fotografii realizate de copii din Ferentari. „We singing colors” vor colora atmosfera prin acorduri acustice de vară.

Ferentaria are ca piese centrale fotografii realizate de șase copii în timpul cursului de fotografie coordonat de fotografa Ioana Moldovan la Clubul de Educaţie Alternativă. Expoziţia oferă copiilor din Ferentari posibilitatea să dezvăluie publicului propria viziune asupra vieţii în ghetou printr-un demers artistic şi are ca scop schimbarea atitudinilor negative la adresa minorităţii rome.

Fotografiile vor fi expuse în perioada 1-7 august, între orele 13:00–20:00 în GrădinAcuarela.
Accesul este liber.

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al RomEuro Insurance Consulting şi Global Technical Systems şi în colaborare cu Rotaract Triumph Bucureşti.

Despre noi:
Clubul de Educaƫie Alternativă, proiect al Fundaƫiei Policy Center for Roma and Minorities, constituie un spaţiu creativ şi inovator în care copiilor din zona de ghetou a cartierului Ferentari li se oferă şansa să-şi valorifice talentele – de la muzică, dans, teatru, fotografie, filmat, desen, cursuri de educaţie financiară la fotbal, baschet, volei – şi să-şi îmbunătăţească performanţele şcolare printr-un permanent sprijin în realizarea temelor acordat de echipa fundaţiei şi de voluntari.

Imbold, Asociația Culturală este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale din România. Imbold, Galeria este primul proiect permanent al Asociației, un spațiu neconvențional, special amenajat pentru găzduirea expozițiilor de artă contemporană. Imbold, Galeria este completată de spațiul primitor al Acuarela, Bistro de Arte www.facebook.com/ImboldGaleria

Tags:

Leave a reply (we review all comments)