Art Culture Camp

  • by


Anul acesta grupul de inițiativă liberă O.JoY Circle inițiază primul Art Culture Camp, un festival de arte, creație si împărtășire a cunoștințelor între oameni.

În toata luna august ne vom bucura pe o arie de 173 Ha de peste 30 de ateliere. Meșteri populari, arhitecți, maeștri spirituali, maseuri și artiști, participând si învățându-ne cum se fac cuptoare de pâine, obiecte din sticlă, oale, farfurii, bijuterii, portrete, sculpturi, hamace, picturi, fotografii sau…săpunuri. Convenție de tatuaje, , seri de lectură (vom avea la dispoziție o bibliotecă), expoziții, exerciții de respirație holotropică, yoga, spa, masaj, detoxificare, quigong, reiki, astrologie și altele.

Pentru toți iubitorii de natură pregătim excursii montane și excursii pe Dunăre, speologie, cățărări, cursuri de supraviețuire, echitație, sporturi extreme, maraton de ciclism, tiroliana, promenade, toate acestea cu suportul Serviciului Salvamont din Caraș-Severin, pe suprafața de intervenție de 5000 mp, 2000 de pesteri, avene si grote, 7000 km poteca.

Dorim stimularea zonei Dunării, promovarea tradițiilor și a culturii daco-române. Mergem la cules de roade, facem schimb de “rețete” cu țăranii din zonă, învăţăm să facem opinci, țesături tradiționale la război si vopsim textile cu pigmenți naturali. În cadrul taberei dacice vom învata cum sa construim casele din baloti de paie, chituci, pamant, cob sau case în copac, cuptoare de pâine, arcuri și săgeți. Vom avea și câteva concursuri de ciclism, pescuit și film realizate în cadrul festivalului.

Acesta este exercițiul alternativ al vieții !

Se vor cultiva în cadrul festivalului legume, fructe si verdețuri în sistem de permacultura. Ne vom răsfăța cu mâncare dacică din grădina Terrei la bucătăria Mura’n gură. Utilizăm sisteme de energie alternativă și de reciclare.
Pentru că suntem într-o transformare permanentă, am dori ca acesta să fie festinul prin care ne apropiem de natură și de noi inșine, prin Artă și Cultură în Natură.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)