Pre FanFest

  • by

Miercuri 24 iulie o parte din festivalul FânFest se instalează în Club Fabrica.
Vă invităm la un warm-up party pentru susţinerea celei de-a 8-a ediţii a festivalului FânFest de la Roşia Montană care anul acesta va avea loc între 15 şi 18 august.

SUSŢINERE: 10 lei. Toate încasările vor fi direcţionate către organizarea festivalului FânFest. Artiştii prezenţi pe scenă participă pro bono.

ON STAGE:

FânFest este un festival de mediu şi cultural organizat în sprijinul comunităţii din Roşia Montană care de peste 10 ani se opune deschiderii celei mai mari mine aurifere de suprafaţă din Europa, la Roşia Montană.

Iniţiat ca festival de protest, FânFest este cel mai vizibil efort colectiv şi spectaculoasă formă de exprimare a luptei pentru salvarea Roşiei Montane. În perioada FânFest, Roșia Montană se transformă într-o mare scenă. Curțile devin spații de spectacole şi interacțiune activistă, casele – săli de expoziții, poienile – amfiteatru pentru concerte.

La cea de-a 8-a ediţie, FânFest propune concerte, proiecţii de filme documentare, reprezentaţii de teatru, un forum social de activism, tururi turistice ghidate, expoziţii, ateliere şi conferinţe, o piaţă de produse ţărăneşti şi hand-made sau povestiri la foc în prezenţa localnicilor. Anul acesta, festivalul FânFest va avea loc între 15 şi 18 august 2013.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)