Subcarpati

  • by

Local Jam continuă seria de concerte live din Goblin Vama Veche. Vineri, 19 iulie, vă așteptăm în Vamă alături de Subcarpați și DJ Undoo.

Subcarpați
Subcarpați este un manifest cultural contemporan, concentrat în jurul infiltrării folclorului local în diverse genuri muzicale din underground. Proiectul a fost lansat pe 1 decembrie 2010 și mizează pe un amestec de muzică tradițională românească și ritmuri de dub, breaks și hip-hop, turntablism și proiecții video. Când A Fost La ’89 este prima piesă din activitatea Subcarpați, care numără până acum două albume (Subcarpați – 2010, Underground Folclor – 2012) și două compilații (Culese Din Cartier vol.1 – 2011, Culese Din Cartier prezintă: Argatu – 2012), lansate și distribuite gratuit. Din proiectul Subcarpați fac parte Bean MC, Vali Umbră, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artiștii cu care aceștia au colaborat se numără Georgiana Mănăila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comună și DJ Limun.
https://www.facebook.com/subcarpati

DJ Undoo
”Pentru el picap-ul este un instrument muzical, cu ajutorul căruia poate manipula sunetele de pe disc în așa fel încât dă naștere unor noi compoziții ritmice și muzicale, sau poate modifica și transpune piese deja existente într-o formă complet nouă.” Undoo, care în 2002 și-a făcut studio în beciul casei, a traversat underground-ul până în buza marilor evenimente din România și conduce actualmente un curs de turntablism la Artskul.
https://www.facebook.com/DjUndoo

Warm-up & after: AMON

Local Jam – Supporting local artists – jam, gathering, brave people – Supporting young assassins.
O inițiativă ce își dorește să încurajeze artiștii locali prin organizare de evenimente, aducând sub aceeași umbrelă diferite flavor-uri locale: expoziție&muzică&visuals.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)