We Tour 2013

  • by

WeTour se pregătește să ia România pe sus!

Role, skateboarding, BMX asta înseamnă WeTour pe scurt. Mai în detaliu, este un turneu care promovează sportul urban în peisajul autentic românesc și strânge, de 5 ani, zeci de rideri profesioniști. Acest proiect ambițios, care, anul aceasta, și-a făcut prelansarea la Street Heroes, fueld by Burn, în cadrul festivalului Electric Caslte, este acum pregătit să demareze în forță la cele mai importante competiții de gen, din această vară, cum ar fi Tare ca Piatra, Anonbrand Contest, Gravity Summer Jam, și Street Heroes Vama Veche.

Timp de 3 săptămâni, riderii WeTour vor parcurge un traseu care va include cele mai importante 13 orașe din țară, obiective turistice și show-uri spontane, în afara competițiilor.

”Am ajuns la a 5-a ediție și turneul crește, de la an la an. Ne așteptăm să a€“i atragem pe toți cei care-și doresc o viață activă, sunt fani ai sporturilor urbane și vor să afle latest tips&tricks în domeniu. Și, poate, cine știe, la anul ni se vor alătura în WeTour”, adaugă Bianca Dumitrașcu – Project Manager WeTour.

Startul se va da pe 18 iulie, cu un Welcome Session în București și un kick-off party, la terasa Baraka, unde sunt așteptați toți prietenii, fanii sporturilor extreme și oricine vrea să îi cunoască pe membrii WeTour.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)