Waha Festival 2013

  • by

După ediţia din 2012, Waha Festival revine: 18-21 iulie, muzica si dans, arte si spectacole, trai alternativ in centrul Romaniei sub cerul liber).

Dragi prieteni, va invitam alaturi de noi la cea de-a 2a editie a Festivalului Waha. Acum un an, cand am creat vibratia si am lansat intentia acestui eveniment, cand am nascut conceptul si am imaginat structura festivalului, ne prezentam: Waha inseamna celebrare, inseamna manifestare, inseamna vibratie, inseamna dans, inseamna cooperare, inseamna impartasire, inseamna armonie, inseamna iubire. Waha suna vesel, tribal si rezonant. Waha isi propune sa fie nu doar o petrecere, ci o expresie a existentei. Un spatiu in care poti fi cine esti, unde sa-ti extinzi constiinta si sa te alaturi celorlalti in a invata, a lucra impreuna si a ne ajuta reciproc pentru ridicarea nivelului colectiv de constienta. Probabil pentru fiecare din cei prezenti acolo senzatiile au fost unice, dar pentru noi toti credem si speram ca a fost o asemenea experienta comuna. Avem ocazia sa retraim sau sa descoperim impreuna lumea Waha in aceasta vara, sub caldura Soarelui si stralucirea Lunii. Ajunsi in 2013, dincolo de mult discutatul si dezbatutul 2012, continuam procesul de evolutie care este permanent si peste orice date si numere, ne transformam in fiecare moment, ne schimbam modul in care simtim, gandim, vedem si actionam in fiecare zi. Vom incerca sa recreeam magie si in acelasi timp sa ne simtim bine, si mai bine. Chemam toate spiritele libere si mintile deschise, indiferent de nationalitate, varsta, sex si rasa sa se alature acestei adunari.

Festivalul se focalizeaza pe 3 directii principale:

  • muzica si dans;
  • arte si spectacole;
  • trai alternativ.

Muzica si dans:
Va prounem 3 scene dedicate, care acopera o varietate larga de stiluri muzicale:

  • scena principala: psychedelic, goa & progressive trance;
  • scena alternativa: concerte live, fusion, jam sessions, muzica electronica alternativa;
  • scena chillout: ambient, downtempo, dub.

“Dansul iti permite sa te gasesti si sa te pierzi in acelasi timp.” – Peter Townsend (traducere aproximativa)
“Totul in univers are un ritm, totul danseaza.” – Maya Angelou (traducere aproximativa)

Lineup-ul este in constructie si artistii care ne vor incanta vor fi prezentati pe parcurs. Sunt locuri disponibile la toate 3 scenele, daca vreti sa fiti parte a festivalului contactati-ne pe email la wahafestival@gmail.com cu informatiile: nume, liveact / DJ, locatie, link-uri, etc, toti ce considerati necesar. Suntem interesati sa stim cat mai multe despre voi, dar in final muzica va fi factorul hotarator in alegerile pe care le vom face. Daca ce auzim se incadreaza in conceptul festivalului si in viziunea noastra muzicala va vom contacta inapoi.

Arte si spectacole:
Artisti din Romania si Europa va vor oferi, prezenta si expune: land art, arte plastice, spectacole cu focul, reprezentatii, scenografie, vizualuri, etc. Mai multe detalii vor fi anuntate pe parcurs.

Suntem deschisi colaborarilor si vrem sa primim oameni care cred ca au ceva de oferit si transmis, asa ca daca sunteti interesati sa va alaturati grupului de artisti si interpreti scrieti-ne la wahafestival@gmail.com

Trai alternativ:
“Sharing Trust Society: The Experiment” are ca scop crearea unui context pentru a incerca diferite forme sau posibilitati alternative de relationare si convietuire, pornind de la ideea unei societati alternative bazate pe impartit si impartasit. Propunem experimentarea unui model socio-economic si de organizare diferit, in care sistemul de valori actual va fi rechestionat, capatand o noua dimensiune, in care mijloacele de exprimare creativa si schimbul de cunostinte si servicii vor sta la baza construirii societatii alternative. Va asteptam cat mai multi si cat mai implicati.

Zona healing: dezvoltare personala si cunoastere prin ateliere pe diferite teme, tehnici si metode practice de aplicare a trailui si terapiilor alternative, un spatiu pentru minte, trup si suflet. Haideti 🙂

Revenim cu mai multe detalii si informatii cat mai curand posibil. Pana atunci pentru orice chestiune legata de festival va rugam sa folositi adresa de email wahafestival@gmail.com

Tags:

Leave a reply (we review all comments)